Robert Owens Band Zaman: 15 Kasım 2008 Cumartesi - 21:00 Mekan: The Hall - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: Tam: 30,00 YTL Öğrenci: 25,00 YTL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Robert Owens Band @ The Hall - Beyoğlu - İstanbul

7 Kasım 2008 00:00
Sahnede: Robert Owens Band
Zaman: 15 Kasım 2008 Cumartesi - 21:00
Mekan: The Hall - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Tam: 30,00 YTL
Öğrenci: 25,00 YTL
Bilet: biletix.com
--
- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

THE HALL 15 KASIM CUMARTESİ GECESİ CHICAGO HOUSE MÜZİĞİNİN EFSANE SESİ ROBERT OWENS’I AĞIRLIYOR.

ROBERT OWENS BAND & ROBERT OWENS (DJ) (Compost Records – London, UK)

15 Kasım Cumartesi gecesi The Hall’da sunacağı canlı performansında tam bir house tecrübesi yaşatacak olan ünlü vokalist Robert Owens tek kelimeyle bir house müzik efsanesi.

Larry Heard ve Ron Wilson’ın unutulmaz “Can You Feel It” şarkısına yaptığı vokalin yanında 20 sene önce çıkmış olan ilk house plaklarından “Another Side”da sesiyle hayat veren Robert Owens, o zamanlardan beri house müzik sahnesinin en iyi ve önemli vokalisti olarak gösteriliyor.

80’lerin ortalarına doğru yaptığı kayıtlarla tüm Chicago’ya ismini ezberleten Owens, sesiyle house müzikte her zaman önde giden kadın vokalistleri geride bırakarak yapımcıların altın çocuğu haline geldi. Günümüze kadar Photek dahil olmak üzere bir çok prodüktörün albümünde boy gösteren Owens, en çok Coldcut’ın “Walk A Mile In My Shoes” şarkısındaki vokaliyle tanınıyor. Ancak “Tears” ve “I’ll Be Your Friend” gibi house klasiklerinde de eşsiz sesiyle büyüleyen Owens, 2008 senesiyle birlikte sesini kendi çalışmaları için kullanmaya başladı. İlk albümü “Night Time Stories”i geçtiğimiz aylarda Compost Records’dan yayınlayan Robert Owens, bu albümde Wahoo, Jimpster, Atjazz ve Charles Webster gibi önemli isimler çalıştı.

İlk albümün başarısından sonra ikinci albüm hazırlıklarına başlayan Owens, yeni albümü için Carl Craig, Groove Armada, Hercules&Love Affairs ve Supafly’la beraber çalışmalara başladı bile. Bugüne kadar yaptığı vokaller dışında DJ performanslarıyla da adından sıkça söz ettiren Owens, bütün gece sürecek olan bir house yolculuğu için 15 Kasım Cumartesi,The Hall’un ana sahnesinde yerini alacak.

Kapı Açılış – Chill 21:00

Program

22:30 DJ Queto (Magnet Istanbul)
Robert Owens Live Band & DJ Set (Compost Records – London, UK)

Yorumlar

Taze haberler