Chris Cornell, Led Zeppelin üyelerinin Robert Plant'sız bir araya">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Robert Plant Olmadan Led Zeppelin

13 Kasım 2008 00:00

Chris Cornell, Led Zeppelin üyelerinin Robert Plant'sız bir araya gelmelerinin "üzücü" olduğunu belirtti. Cornell, aynı zamanda hiçbir zaman Robert Plant'in yerine mikrofona geçmeyi düşünmediğini açıkladı.

Led Zeppelin üyeleri geçtiğimiz ay Robert Plant olmaksızın 2009 yılında turneye çıkacaklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Soundgarden ve Audioslave frontman'i Chris Cornell'ın Plant'in yerine grupla turlayacağı iddia edilmişti; ancak Chris Cornell bu iddiaları yaptığı açıklamayla yalanladı. Hiçbir zaman Robert Plant'in yerine geçmeyi düşünmediğini söyleyen Cornell, Plantsiz Led Zeppelin'in izlemek isteyeceği bir grup olmadığını da dile getirdi.

Her şeyden önce Led Zeppelin hayranlarının Robert Plant yerine başka birini görmek istemeyeceklerini ifade eden Cornell, Plant'in yerine geçme gibi bir olaya olumlu yaklaşmadığını, bu durumun kendisine mantıklı gelmediğini ve kendisini diğer iki üyeyle Led Zeppelin şarkılarını icra ederken izlemek istemediğini söyledi.

Böyle bir organizasyonun biletini bile almayacağını belirten Cornell, sahneye çıkan grubun Led Zeppelin olmayacağını ifade etti.

Yorumlar

  • chris iyi demiş, doğru demiş. hoş çıksa idi sahneye, chris ile led zeppelin nasıl oluyormuş görmek isterdim.
    Üye
    marklanegan
    Tarih
    9 Aralık 2008 00:00
  • Sesi, şarkı yazarlığı, müzisyen duruşunun yanında Chris Cornell'ı sevmek için bir güzel neden daha : Büyüğe saygı!
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    14 Kasım 2008 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler