Nekropsi Zaman: 14 Kasım 2008 Cuma Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul Nekropsi sadık kitlesiyle buluşmak üzere birkez daha Babylon'da. "Mi Kubbesi"">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nekropsi @ Babylon - Taksim - İstanbul

13 Kasım 2008 00:00
Sahnede: Nekropsi
Zaman: 14 Kasım 2008 Cuma
Mekan: Babylon - Taksim - İstanbul

Nekropsi sadık kitlesiyle buluşmak üzere birkez daha Babylon'da. "Mi Kubbesi" isimli albümlerinin yayınlanmasıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlayan Nekropsi, derin enstrümantal kompozisyonları, ani ataklarla dinleyeni bambaşka bir hikayeye sürükleyen tarzlarıyla farklı bir müzik yapıyor. Harf Devrimi, Erciyes Şokta, Papa ve Baba gibi hit şarkılarıyla gönülleri çalan Nekropsi'yi yeniden görmek isteyenler, performans öncesinde ve sonrasında Dream Tv Punkart programı sunucusu Hakan Tamar'ın dj kabininde olacağı gece için 14 Kasım Cuma akşamı Babylon'a hücum edebilirler.

Yorumlar

  • fransız bir ekiple beraber babylon'da 7-8 sene evvel çalmışlardı. o günü hala unutamam.
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    14 Kasım 2008 00:00
  • Tanımadığı gruba bile sosyal ortam vardır mantığıyla Babylon'a gidip etrafı kesen kitle bari şu grubada gitsinde adam gibi müzik dinlesin. Ne saçmasapan gruplar 2 senede bir albüm yapar hale geldi, 10 yılda 2 albüm çıkaran şu grup değerini görsün artık.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    14 Kasım 2008 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler