Kings of Leon’un “Because of The Times” adlı 3. albümü yayınlandığında">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kings Of Leon'dan Efsanevi Bir Albüm

17 Kasım 2008 00:00

2007 yılında Kings of Leon’un “Because of The Times” adlı 3. albümü yayınlandığında “The Los Angeles Times” dahil herkes, Kings Of Leon’un ulaşabileceği en yüksek noktada olduğu konusunda hem fikirdi, ta ki grubun “Only By The Night” adlı 2008 albümüne kadar…

Kings of Leon, çoğu müzik grubunun aksine yükselen başarısını 4. albümde de daha da ileri bir seviyeye taşıyor! Birçok konserde; U2, Pearl Jam ve Bob Dylan gibi önemli isimlerin ön grubu olarak sahne alan Kings of Leon, kuşkusuz geleceğin en önemli müzik gruplarından biri olacak!

Grubun etkileyici şarkılarla dolu albümü “Only By The Night”; “Closer” ile açılıyor. Bu şarkı grubun vokalisti Caleb Followill’in söylediğine göre aşk acısı çeken bir vampir hakkında… Kapanış şarkısı “Cold Desert” ise boynundaki iple kaderini sorgulayan bir adamın hikayesini anlatan bir rock balladı… Albümde öne çıkan diğer parçalar ise “Craw”, yeni klibi çekilen ikinci single “Use Somebody” ve büyük başarı yakalayan çıkış parçası “Sex On Fire”. Bu şarkı, İngiltere’deki listelerde zirveye ulaşırken, ayrıca “Only By Night” albümü de iTunes Amerika satış listesinde 1. sıraya yerleşti!

Kings Of Leon – Only By The Night şimdi tüm müzik marketlerde…

Only By The Night:

1. Closer
2. Crawl
3. Sex On Fire
4. Use Somebody
5. Manhattan
6. Revelry
7. 17
8. Notion
9. I Want You
10. Be Somebody
11. Cold Desert

Yorumlar

Taze haberler