Peter Kruder Rainer Truby Zaman: 20 Aralık 2008 Cumartesi - 23:00 Mekan: Otto - Santral İstanbul -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Peter Kruder vs. Rainer Truby @ Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul

1 Aralık 2008 00:00
Sahnede: Peter Kruder
Rainer Truby
Zaman: 20 Aralık 2008 Cumartesi - 23:00
Mekan: Otto - Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul
Fiyat: 45,00 YTL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet fiyatı kapıda 50 YTL olacaktır.

Lounge 102 presents...
Peter Kruder vs. Rainer Truby

Lounge 102 etkinlikleri Otto Santral'de devam ediyor! Geçtiğimiz aylarda Parov Stelar & Band ve De-Phazz gibi iki önemli grubu Otto Santral'de ağırlayan Lounge 102, Aralık'ta da bir başka önemli geceyi sunar. Nadir şahit olunabilecek bir işbirliği, Peter Kruder vs. Rainer Truby bu özel gece için 20 Aralık'ta ilk defa Istanbul'da.

Peter Kruder'in, Rainer Truby ile yüksek enerjili bir sahne şovunu ve müzikal sınırların ortadan kalktığı parça seçimlerini bu kez Lounge 102 dinleyicileri için sunuyor...

Peter Kruder
Peter Kruder'in Richard Dorfmeister ile kurduğu Kruder & Dorfmeister pop, hip-hop ve drum'n bass parçalarına yaptıkları downtempo ve dub remiksler, kullandıkları trip-hop ve bossa nova öğeleriyle lounge dünyasında adeta efsaneleşirken "The K&D Sessions" albümü de büyük satış rakamlarına ulaştı. Lounge müziğin belki de en tanınmış prodüktörü olan Peter Kruder, Peace Orchestra ve son olarak da Fauna Flash ile ortak projesi olan Voom:Voom ile de müthiş yeteneğini kanıtladı. Dorfmeister ile kurdukları plak şirketi G-Stone Recordings ise kendi projelerinin yanısıra Urbs, DJ DSL, Rodney Hunter, Tosca gibi sanatçıların da kayıtlarıyla downtempo müzikte başlı başına bir ekol haline geldi. Kruder ayrıca bu grupların albümlerine prodüktör olarak da destek verdi. İlk Peace Orchestra albümünde yer alan 'Who Am I?',Animatrix'in yanı sıra Naomi Watts ile Ewan McGregor'ın rol aldığı Stay filminde de kullanıldı. Ray Of Light albümünden Nothing Really Matters'a özel bir remiks yapmış Peter Kruder, Madonna'nın favori DJ'leri arasında yer almaktadır. Kruder ayrıca Depeche Mode, Count Basic ve Roni Size gibi isimler içinde remiks çalışmaları gerçekleştirdi, bu çalışmaların büyük bölümü The K&D Sessions adlı toplama albümde yer aldı. 1990'lara ismini altın harflerle kazıyan Peter Kruder, günümüzde tarzının en çok talep gören isimlerinden biri.

Rainer Truby
A Forest Mıghty Black projesiyle dünya çapında bir üne sahip olan Rainer Trüby, retro, future jazz, brazil, house ve boogie ve harmanlayan eklektik tarzını bugünün jazz sahnesine taşıyor. Gilles Peterson’un Top 3-DJ listesinde bulunan ve 1998 yılında dünyanın en iyi DJ'i olarak açıklanan Rainer Trüby, başta Almanya olmak üzere birçok dans pistinde çılgın saatlere imza atıyor. Nu disco, Boogie ve Downbeat sınırlarında dolaşan ancak her zaman duyarlı bir çizgideilerleyen Truby aynı zamanda Truby Trio projesinin mimarı olarak bilinir.

www.loungefm.net

Yorumlar

Taze haberler