Volume Dergisi olarak 2004 yılında başladığımız yayın hayatımıza yaklaşık 5 senedir kesintisiz olarak devam ettik. Bağımsız bir">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Volume Dergisi yeni yıla, yeni yazarlar ve yeni bir kadroyla yepyeni bir başlangıç yapıyor.

3 Aralık 2008 00:00
Basın Bülteni

Volume Dergisi olarak 2004 yılında başladığımız yayın hayatımıza yaklaşık 5 senedir kesintisiz olarak devam ettik. Bağımsız bir dergi olarak 50 küsur sayıdır devam etmenin maddi ve manevi zorluklarını okuyucularımız ve yazarlarımız ile birlikte yaşadık. Dünya ekonomisinin girdiği küresel kriz sonrasında dergimiz ayakta kalmaya çalışırken, kadro değişikliği nedeniyle geçtiğimiz 2 ay boyunca yeni sayı çıkartmakta zorlandık. Okuyucularımızdan gelen eleştirileri de göz önünde bulundurarak yeni bir yapılanma sürecine girdik.

Bütün bu gelişmeler ışığında yeni sayımızı 1 Ocak 2009 tarihinde çıkartmayı planlıyoruz. Yeni şekillenen yazar kadromuzda müzik piyasasından çok değerli isimler yer alıyor. Desteğini aldığımız isimler arasında Alp Turaç, Berk Atav, Cihan Barış, Çağlar Türkmen, Demirhan Baylan, Mert Medeni, Nurkan Renda, Süleyman Bağcıoğlu, Şevket Akıncı, Tarkan Gözübüyük, Tuncer Tunceli, gibi müzik adamları bulunuyor. Ayrıca eski kadromuzda yer almış olan Faruk Kavi, Kaan Çağlayangöl, Korkmaz Uluçay, Özer Kırçak gibi yazarlarımız da bizimle birlikte olmaya devam edecekler.

Dergimizde bu zamana kadar nadiren yer verilmiş olan bas gitar ve davul enstrümanlarına artık düzenli olarak yer vereceğiz. Ayrıca www.GaRaJ.org sitesi ile ortak bir çalışma yürütüp dergimizde yer alan makaleleri dijital ortamda da arşivlenebilir hale getireceğiz.

Dergimiz abonelerine arşivlerinde eksik olan sayıları ücretsiz olarak ulaştırıp, anlaştığımız web sitelerinden her ay düzenli olarak güncellenen "online" içerik özeti yayınlayacağız. Böylece okuyucular, dergi içeriğiyle ilgili bilgilere dergi çıkmadan önce sahip olabilecekler.

Dergimizin 5. yılını kutlarken bizlere her zaman destek olan okuyucularımıza Modern Müzik Akademisi, www.garaj.org, gibi işbirliği içinde olduğumuz kurumlar vasıtasıyla ücretsiz abonelikler dağıtacağız.

Volume, sektördeki ilk ve tek "müzik enstrümanları, ses, ışık ve görüntü teknolojileri" dergisi olmanın verdiği sorumlulukla hi-fi sistemleri, görüntü teknolojileri ve ışık sistemleri yazılarına daha fazla yer vererek içerik anlamında dengeyi sağlamayı hedeflemektedir.

Bu zamana kadar bize destek veren herkese dergimize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Dergimizle ilgili olumlu olumsuz tüm eleştirilerinizi, istek ve önerilerinizi bizimle paylaşarak içeriğimizin şekillenmesine destek verebilirsiniz. Nitelikli içerik sağlama yönünde attığımız radikal adımlarla kısa sürede çok yol alacağız. Dergimiz 5.yılına girerken sesini yükselterek yoluna devam edecektir.

Saygılarımızla,
Volume Dergisi

İletişim Bilgileri:
Ofis: 0212 2935602- Faks: 02122935359
Adres: Şahdeğirmeni Sok. No:3/a Tünel/İstanbul

[email protected]

Yorumlar

  • emolar hakkında resim yarışması yapıp yazılar yazarsanız satış patlaması yaşarsınız ey volume dergisi çalışanları. bu ülkede kaliteli olmak sattırmaz, aksine kalitesizlik sattırır.
    Üye
    marklanegan
    Tarih
    9 Aralık 2008 00:00
  • yeni kadro çok iyi isimlerden oluşuyor.vazgeçilebilecek bir dergi olmayacağı çok belli bas gitar a ağırlık verilecek olması da ayrı bir sevinç yarattı:) başarılar....
    Üye
    dasein
    Tarih
    6 Aralık 2008 00:00
  • bu dergiyi seviyorum...yeni haberler çok iyi..kadro muhteşem olmuş..özellikle bas gitar ve davula daha fazla yer verilmesi süper olur...bilgi edinebildiğim nadir dergilerden.. Özer Kırçak'ın yazılarını da çok beğeniyorum.. sabırsızlıkla bekliyorum...
    Üye
    seven13
    Tarih
    5 Aralık 2008 00:00
  • dergiyi iki yıldır takip ediyorum ben de.yeni haberleri almak çok güzel,ayrıca işin içinde Tarkan Gözübüyük'ün ve tabi ki Özer Kırçak'ın olması daha da güzel kılıyor her şeyi,ocak sayısını bekliyoruz efendim sabırsızlıkla...
    Üye
    eliffb
    Tarih
    5 Aralık 2008 00:00
  • Dergiyi Özer Kırçak dolayısıyla takip ediyordum..Kadro yenilenmiş bu kadrodan boş bir şeyler çıkma ihtimali pek yok zaten, Tarkan abimizde eklenmiş süper olmuş..1 Ocak'ta çıkacak sayı için şimdiden sabırsızlanıyorum...
    Üye
    Buz_James
    Tarih
    5 Aralık 2008 00:00
  • çok geç keşfettiğim, geç keşfetmeme rağmen yine de bana oldukça fazla şey katmış dergidir. burdan dergiyi bilmeyen genç arkadaşlara sesleniyorum, zararın neresinden dönseniz kardır. çıkın bir volume dergisi alın, öyle abuk subuk posterler falan veren magazinel müzik dergilerine para vermeyin. cuk.
    Üye
    Leviathan
    Tarih
    5 Aralık 2008 00:00
  • volume dergisi, benim de 2005 döneminde çalıştığım; gayretlerle piyasaya büyük medya grupları desteği olmadan dağıltılmaya çalışılan,hedefine küçük çaplı da olsa ulaşan bir dergidir. kataloglara olan ilgisini dergilere de yönlendirirse müzik sevenler daha da başarılı olucaktır.
    Üye
    burakerdogan
    Tarih
    4 Aralık 2008 00:00
  • Ücretsiz abonelik mi ?

    Güzel, güzel. Hadi bakalım bu yeni yıl uğur getirsin herkese :) Bu sefer güzel giricem bu yıla..(umarım)
    Üye
    cointreau
    Tarih
    4 Aralık 2008 00:00
  • ücretsiz abonelik? Mmmm!!!
    Üye
    joenisatriani
    Tarih
    3 Aralık 2008 00:00
Toplam 9 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler