Guns N'Roses'ın yıllardır beklenen yepyeni albümü Chinese Democracy, beklenilen etkiyi yaratamadı. Albüm">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Guns N'Roses'ın Albüm Satışları İyi Gitmiyor

4 Aralık 2008 00:00

Guns N'Roses'ın yıllardır beklenen yepyeni albümü Chinese Democracy, beklenilen etkiyi yaratamadı. Albüm satışları oldukça düşük.

Geffen Records ise bu durumun sorumlusu olarak grubun solisti Axl Rose'u gösteriyor. 15 yıllık bir kayıt maratonunun ardından çıkan Chinese Democracy'nin tanıtımı için plak şirketi hiçbir şey yapamamış. Çünkü plak şirketi 2 ay boyunca Axl Rose'a ulaşamamış: "Herkes Axl'ı biraz tanır. Onu yapmak istemediği bir şeye asla zorlayamazsınız.

Plak şirketi Axl'ı tekrardan canlandırdığı için çok memnun. Ancak albümün listelerde bir numaraya yerleşme ihtimali varken, yetersiz kalan tanıtımlar yüzünden satışlar oldukça düşük ve bu da çok can sıkıyor...

Axl'dan istenilen sadece yüzünü insanlara göstermesi, biraz ortaya çıkmasıydı. Ama o bunu yapmadı." diyor plak şirketine yakın bir kaynak.

Yorumlar

  • axl bir geri zekali diyebiliyorum sadece......
    Üye
    HETFIELD
    Tarih
    8 Aralık 2008 00:00
  • Gitmeyecek tabi..

    Neden ? Çünkü grubun Izzy ve Slash'sız ilk albümü ve grubun This I Love dışında kolay alışabilecek bir parçası yok. Axl'ın sesi gayet yerinde ama parça yazamıyor o kadar iyi..

    Zaten Guns N Roses'ta Izzy ve Slash sayesinde büyük besteler yapılırdı. 3'lu olarak beste yapılırdı. Yanılmıyorsam One in A Million ve Estranged'in bestesini sadece Axl yapmıştı. Diğer parçalar Mr. Brownstone hariç (Izzy ve Slash bestesi) bu 3'lüye aittir. O yüzden eski inanılmaz parçalar pek beklenmez şu an ki GnR'den malum yaşta kemale eriyor artık. Ama bu albüme de alışılacak o kadar berbat bir albüm değil sadece alışmak gerekiyor..
    Üye
    cointreau
    Tarih
    4 Aralık 2008 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler