System Of A Down'un 2005 Hypnotize ve Mezmerize albümlerinde
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

System Of A Down dağılıyor mu yoksa ?

4 Aralık 2008 00:00

System Of A Down'un 2005 Hypnotize ve Mezmerize albümlerinde Serj Tankian'ın etkisi az olduğundan solo albüm çalışmalarına başlamış ve Elect The Dead albümünü piyasa sürmüştü. Şu an resmi olarak bir gelişme yok grup hakkında, ama söylentiler giderek çoğalmakta.

Yorumlar

  • Siyasi kavgaya dönüştürmeyelim biraderler konuyu. Sonra birbirimizi kırıp duruyoruz bir grup yüzünden, yorumuzunu yapın kendinizce başkalarına taş atmadan. Özür dileme mevzusu çok başka bir boyut.

    Eurovision'da söylediklerine katılıyorum yine soykırımı destekleyen bir parçaya çalışıyorlar. Birinci olurlarsa şaşırılmamalı. Bizim dışımızda çoğu ülke soykırımı kabul ediyor. Müziğe siyaset sokmak 80'lerden beri moda zaten. İki tarafında kendince delilleri var. Tarafsız bir devlet olarak bakın kime inanacağınızı şaşırırsınız. Ama Ermeniler gerçekten inandırmayı çok iyi başarıyor. Neyse ne soykırım bu platformda konuşulmamalı. Buradan girersek yine ana avratı, soy sopu götürecek. Soykırımdan ziyade bu olayı yorumlayıp geçelim, herkes için en iyisi..
    Üye
    cointreau
    Tarih
    18 Aralık 2008 00:00
  • Dağılmış bir grup zaten! Ama geçen haberleri izlerken gördüm Eurovision şarkı yarışmasında Ermenistanı temsil edeceklermiş!
    Ne yazıkki en eski toplumlardan biri olmamız ve kanımızdaki savaçcı kan ile ezilemeyip, asırlarca insanlara hükmettikten sonra, ülkemizi zayıflatmak isteyen azınlık halkların seslerine bu kadar duyarlı kalmamız beni saşırtıyor. Sonuçta Fransa ve A.B.D.'de sesleri kesilmeye başladı bu azınlığın. Elleri boş döndüler. Bu kadar ciddi alınmaları bile politik çıkarlar yüzündendi. Tabi 200 tane sivri zekalı aydının ve basının hala bu konuyu gündeme getirmelerine pek anlam verimiyorum! Yıllarca gündemde olan bir konuyu, ermenilerin teorileri çürümeye başladığı bir zamanda içimizden çıkan bir kitlenin kabul edermişcesine "özür dileme" yoluna başvurması beni şaşırtıyor. Belki ben çok cahilim ve dönen olayları ben anlamıyorum!
    Üye
    karayansima
    Tarih
    18 Aralık 2008 00:00
  • dağılsın yoksa ben dağıtçam yok Atatürk katilmiş Türklere küfürler filannnn ... gebersinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    [
    Üye
    günes5
    Tarih
    18 Aralık 2008 00:00
  • gebersinler
    Üye
    reckless
    Tarih
    9 Aralık 2008 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler