Judas Priest, 8 Şubat 2009 Pazar tarihinde Los Angeles'ta gerçekleştirilecek olan 51. Grammy Müzik Ödüllerine: Vissions "En iyi Hard Rock performansı"">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Judas Priest iki dalda Grammy'e aday !

15 Aralık 2008 00:00

Judas Priest, 8 Şubat 2009 Pazar tarihinde Los Angeles'ta gerçekleştirilecek olan 51. Grammy Müzik Ödüllerine: Vissions "En iyi Hard Rock performansı" ve Nostradamus parçası ile "En iyi Metal performansı" dallarında aday gösterildi. Glenn Tipton ise: İki dalda Grammy'e aday gösterilmek müthiş bir şey. Belki bu kez, 35 yıl metal bayrağını dalgalandırdıktan sonra nu kez, bir tanesini kazanabiliriz. " dedi.

Bu dallardaki diğer adaylar şöyle:

En İyi Hard Rock Performansı

Disturbed - Inside the Fire
The Mars Volta - Wax Simulacra
Mötley Crüe - Saints Of Los Angelas
Rob Zombie - Lords Of Salem

En İyi Metal Performansı

Dragonforce - Hereos Of Our Time
Metallica - My Apocalypse
Ministry - Unsder My Thumb
Slipknot - Psychosocial

Yorumlar

  • İkisini de alamayacak ne yazıkki Judas Priest. Ama almayı gerçekten hakediyor. Hard Rock performansını bana göre Mötley Crüe kaldıracak. Amerika'nın en çok satan gruplarından birisi ve organizasyon Los Angelas'ta gerçeleştiği için bir torpil bile yapılabilir albüme..

    Metal performansını söylememe gerek var mı bilmiyorum. Ama tabi ki Metallica alacak onuda. Glenn babanın da dediği gibi 35 yıldır metalle iç içe geçmiş, bir türün yaratıcılarından olan bir grubun Grammy alması gerek. Ama alamayacak gerçek bu..
    Üye
    cointreau
    Tarih
    16 Aralık 2008 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler