Funda Sezer vokal Baki Duyarlar piano Erdal Akyol bass
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Fundolatino @ Nardis - Taksim - İstanbul

    13 Aralık 2008 00:00
    Sahnede: Funda Sezer vokal
    Baki Duyarlar piano
    Erdal Akyol bass
    İzzet Hiçkalmaz davul
    Gücüm Sezer gitar
    Zaman: 22 Ocak 2009 Perşembe - 21:30
    Mekan: Nardis - Taksim - İstanbul
    Fiyat: Tam:25 ytl
    Öğrenci:15 ytl
    Bilet: Nardis Jazz Club

    Daha önce caz standartlarindan oluşan bir repertuarla karşınızda olan Funda Sezer bu kez yeni bir proje ile Nardis'te. Brazilya ve Küba müziklerinin hoş ritimleri ve aşina melodilerinden oluşan bir latin gecesi ile sizlerle birlikte olacak.

    Funda Sezer (Vokal/vocal)

    Müzik hayatına korolarda söylerek başlamıştır. Öncelikle Şişli Terakki Lisesi korosunda söylemiş, lise mezuniyetinden sonra Müzik Öğretmenleri Korosu ve Mavi Toplulukta korist olarak yer almıştır. Olcay Kaylan ile klasik şan derslerine başlamış,Nisan 2006 itibaren Randy Esen ile caz vokal derslerine devam etmektedir.Ocak 2004 yılında katıldığı İstanbul Avrupa Korosu ile Ekim 2004, Kasim 2005, Mart 2008, Ekim 2008'de Istanbul Devlet Senfoni eşliğinde konserler vermiş ve birçok değişik mekanda konserlere katılmıştır. Koro çalışmaları halen sürmektedir. Eylül 2006'dan itibaren Prof.Danovan Mixon ile Ear training ve Jazz Theory derslerine başladı.Temmuz 2007'de Umbria Jazz Festivali kapsamında Berklee Collage of Music tarafından duzenlenen Summer JazzClinics programına katıldı ve başarı gostererek tamamladı. 2008, 4. Nardis Caz Vokal Yarışmasında finale kalıp derceye girmiştir.

    Baki Duyarlar (Piano/piano)

    11 yaşında İstanbul Devlet Konservatuarı'nda çello ve piyanoya başladı. İstanbul'daki eğitiminin ardında Hollanda'nın Rotterdam Konservatuarı'na kabul edildi. Burada Kenny Werner, Monty Alexander, Eddi Gomez, Mike Manieri, Bob Brookmeyer gibi müzisyenlerle çalışma fırsatı buldu.
    Stanislav Mitrovic ile birlikte kurdukları OnQ adlı grubuyla önemli konserler çaldılar. Hollanda'da çeşitli okullarda müzik eğitimi verdi. 1996'da İstanbul'a dönmesiyle aranan bir stüdyo müzisyeni haline geldi. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli sanatçılarla turneler yapmaya devam etti.
    Yaylılar için yazdığı çeşitli eserler Istanbul String Quartet tarafından Türkiye ve Almanya'da seslendirildi. Basçı Erdal Akyol ve davulcu Cem Aksel'le birlikte kurduğu NiceName adlı füzyon grubuyla zaman zaman Erkan Oğur'un da katılımıyla çeşitli performanslar sergiledi. Halen çalışmalarını Bülent Ortaçgil'le sürdürmektedir.

    Erdal Akyol (Bas/Bass)

    Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuarı Kontrbas Bölümü'nde okurken caz müziğine olan özel ilgisi sebebiyle o yıllarda kurulan öğrenci caz orkestrasında kontrbas çaldı. Henüz öğrenciliğinin devam ettiği yıllarda, halen üyesi olduğu İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası'na katıldı. Mezun olduktan sonra aynı orkestra ile Almanya, Danimarka ve Portekiz turnelerinde çaldı. Akyol halen değişik müzik gruplarıyla birçok farklı projede çalışıyor.

    İzzet Hiçkalmaz (Davul/drums)

    İzzet Hickalmaz, ilk nota eğitimini üstad Burhan Tonguç'tan almış, daha sonra ise çalışmalarına Can Kozlu ile devam etmiştir.1987 de grup Kömür ile başlayan ilk profesyonel sahne çalışmasında cazın önemli isimlerden Tahsin Unuvar'la caz çalmaya başlamış ve Unuvar Quartet ile uzun zaman konserler vermiş, ayrıca Anette Lowman, Vivian Ara, Dany Larman gibi birçok ünlü sanatçıya da eşlik etmiştir...

    Gücüm Sezer (Gitar/guitar)

    İlk kez 1988'de Raffi Arslanyan'dan klasik gitar derslerine başladı. Daha sonra flamenko müziğine ilgi duymaya başladı ve 1993 senesinde Doğan Canku ve Ilgaz Benekay'dan flamenko gitarı üzerine eğitim almaya başladı.2000 senesinde René Macaroğlu'ndan caz armonisi üzerine çalıştı.2002 senesinde Ricardo Moyano ile latin gitarı üzerine çalıştı.Temmuz-Eylül 2005'te Avrupa Birliği tarafindan verilen Avrupa Birliği Leonardo Da Vinci Mesleki Eğitim Programına burslu olarak seçildi ve bu nedenden dolayi Madrid Amor De Dios Flamenko Okulunda dünyaca ünlü flamenko gitaristleri Rafael RIQUENI ve Agustin CARBONELL "El Bola" 'dan flamenko gitari ve kültürü üzerine eğitim aldı.Aydın ESEN ile birlikte ensemble çalışmalarına katıldı. 2007 temmuz ayında Berklee College of Music tarafından İtalya'nın Perugia kentinde, Umbria Jazz Festivali ortaklığıyla düzenlen Umbria Jazz Clinics seminerine katıldı.

    Yorumlar

    Taze haberler