Retired Virgin Çapıt Zaman: 19 Aralık 2008 Cuma - 19:00 Mekan: Pulp - Taksim - İstanbul Fiyat: 10 ytl Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Grunge Konseri @ Pulp - Taksim - İstanbul

15 Aralık 2008 00:00
Sahnede:
Retired Virgin
Çapıt
Zaman: 19 Aralık 2008 Cuma - 19:00
Mekan: Pulp - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10 ytl
Bilet: Pulp - Yeditepe Üniversitesi Müzik Kulübü

Retired Virgin : Grup Retired Virgin adıyla 2007 Mayıs ayında aktif müzik hayatına başlamıştır. Daha önceden sıkı arkadaş olan Tunga(Davul), Yiğit(Vokal) ve Cem(Gitar) birlikle çaldıkları Overdose adlı grubun dağılmasıyla birlikte farklı arayışlara girip ve günümüz sistemine, insanlarına, müzik piyasasına inat tavırlarını ve tutumlarını daha rahat belli edebilecekleri Retired Virgin adlı grubu kurdular. Grup
Adanalı olduğundan ve Adana'da imkanların yetersiz kalmasından dolayı istediği gibi konserlere çıkamayıp kendi kitlesini rahatça oluşturamamştır.
Grubun seneye artık İstanbul'da müziğe kalıcı bir şekilde devam edeceğinden
dolayı bu konser grup için büyük bir önem taşıyor. Çünkü bu grubun İstanbul'daki ilk konseri olacaktır. Bu konserde eski arkadaşımız olan İbrahim bass gitarda bize eşlik edecektir.

http://www.myspace.com/retiredvirgin

Çapıt : Grup 5 Kasım 2006 tarihinde İbrahim Karabatak (Vokal), Samet Doyduk(Bass) ve Okan Akkuzu (Davul) tarafından kuruldu. Ibrahim Karabatak 1999 senesinden beri Grunge tarızını Adana'da yaşatmaya çalışmıştır ve 1999'dan beri birçok müzisyenle çalışmıştır. Grubun Bass gitaristi Samet ise daha önce 2002 den 2006 ya kadar Mnagor isimli heavy metal grubunda vokallik yapmıştır. Grubuyla anlaşarak ayrılan Samet çok yakın dostu ibrahim ile arayışlar içine girer Ve kendi grubuyla ayrılan Okanla birlikte Çapıt grubunu kurarlar.

http://www.myspace.com/capitband

Konserin önemi : Bu iki grup da Adana'da ve Türkiye'de Grunge kültürünü yaşatmak için çaba gösteren Adanalı iki grupur. Yıllardır birbirleriyle yakın arkadaş olan bu iki grubun ilk defa Istanbul'da aynı sahneyi paylaşacak olması da ayrı bir öneme sahip olduğu konudur. Grunge kültürünü yaşatmak adına yapılan bu konsere herkesi bekliyoruz..

Grunge Is Not Dead

Yorumlar

Taze haberler