Axl Rose geçtiğimiz hafta sonu forumlarda fanların sorularını cevapladı ve neden hala "Guns n' Roses" adını">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Axl Rose forumlarda fanlarını yanıtladı

18 Aralık 2008 00:00

Axl Rose geçtiğimiz hafta sonu forumlarda fanların sorularını cevapladı ve neden hala "Guns n' Roses" adını kullanmaya devam ettiğini açıkladı.

MyGNR forumundaki uzun cevabında Rose, "Neden mi bu adı kullanmaya devam ediyorum? Son kalan tek adam resmen benim. Bunu böbürlenmek için ya da gurur duyduğumdan söylemiyorum. Berbat bir kabustu ama Guns'dan ben ayrılmadım ve diğerlerinin ayrılmasına da ben sebep olmadım," diye yazdı.

Rose, Chinese Democracy'yi de bir Gn'R albümü olarak gördüğünü ve bunun bir solo albüm olmadığını söyledi ve "Solo bir kayıt bundan tamamen farklı ve muhtemelen çok daha enstrümantal olurdu. Denememe gerçekten yardım etmek isteyen, uygun özelliklerde ve yıllarca toplum baskısına dayanabilen yegane doğru insanlarla bir Guns kaydı yaptım. Şarkıları işin içindeki herkes seçti," diye konuştu. Ayrıca kilit üyelerin sürekli değişmelerine karşın Pink Floyd'un da orijinal adları altında müzik yapmaya devam ettiğini söyledi.

Daha sonra ChineseDemocracy.com forumunda fanların sorularını yanıtlayan Rose, "chat yapmak isteyen var mı?" başlıklı mesajıyla herkesi şaşırttı. Axl Rose, tekrar turneye çıkıp çıkmayacağı, otobiyografi dedikoduları, Chinese Democracy'yi kaydederkenki favori anları gibi soruları yanıtladı.

Yorumlar

  • Yapma Axl yahu. Senin yüzünden gittiler tabi yoksa sana neden dava açsın bu adamlar. Dünyanın bir numarası bir gruptayken neden ayrılsınlar gruptan..
    Üye
    cointreau
    Tarih
    19 Aralık 2008 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler