Necmi Cavlı'nın 2 şarkısı, Leonardo Di Caprio ve
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bodrumlu Müzisyenin Şarkıları Hollywood Filminde

18 Aralık 2008 00:00

Bodrumlu müzisyen Necmi Cavlı'nın 2 şarkısı, Leonardo Di Caprio ve Russel Crowe'un rol aldığı "Yalanlar Üstüne" adlı filmde kullanıldı.

Müzisyen Necmi Cavlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 yıl yurt dışında kaldığını, son 10 yıldır müzikle uğraştığını söyledi.

İngiltere’de kurduğu “Oojami” adlı müzik grubuyla çıkardığı “Boom Shinga Ling” albümündeki “Dark Ages” ve “Wicked and Wild” şarkılarının “Body of Lies (Yalanlar Üstüne)” adlı filmde kullanıldığını ifade eden Cavlı, şöyle konuştu:
"Bu filme paralel olarak ABD’de albüm çıkardık. Aynı albüm Türkiye'de ocak ayında çıkacak. Yaz aylarında bir albüm daha çıkarmayı amaçlıyoruz. Son 4 yılda 16 ülkede 200'ün üzerinde konser verdik. Birçok önemli festivalde yer aldık. "Body of Lies" filminde müziklerimizin yer alması son derece sevindirici."

Dünyaca ünlü oyuncular Leonardo Di Caprio ve Russel Crowe’un rol aldığı, Ridleyy Scott’un yönettiği “Body of Lies” adlı filmde, Irak Savaşı’nda görev yapan ve yaralanan bir gazetecinin hikayesi anlatılıyor.

3. dakikasında “Dark Ages”, 74. dakikasında “Wicked and Wild” adlı parçalara yer verildiği belirtilen film, Türkiye’de 19 Aralıkta gösterime girecek.

Yorumlar

Taze haberler