Orhan Osman Dave Weckl Zaman: 29 Aralık 2008">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dave Weckl & Orhan Osman @ Turkophony - Ghetto - Taksim - İstanbul

23 Aralık 2008 00:00
Dave Weckl 3 GaRaJ üyesi davulcuyu soundcheck'ine davet ediyor.


Sahnede:
Orhan Osman
Dave Weckl


Zaman: 29 Aralık 2008 Pazartesi - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: 28,50 YTL
Bilet: biletix.com

Bazı davulcular Dave Weckl'la tanışacak...
Dave Weckl, Ghetto'daki konser öncesi yapılacak soundcheck'e 3 GRJ üyesi davulcuyu davet etti. Bu 3 şanslı arkadaşımız soundcheck'i izleyip dünya çapında bir müzisyenin konsere nasıl hazırlandığını izleyecek, Weckl'la sohbet ederek fotoğraf çektirebilecek, albümlerini imzalatabilecek. Sonra konsere de katılarak Weckl'ın Orhan Osman'la gerçekleştirdiği bu projeyi de canlı dinleyebilme, izleyebilme olanağı bulacaklar.

Bu üç kişiden biri olabilmek için orada olmayı neden istediğinizi anlatan tek bir cümleyi ve detayları öğrenebilmek için telefon numaranızı GaRaJ Bekçisi'ne burayı tıklayarak göndermeniz gerekiyor.

Bazı şanslılar bu konseri bedava izleyecek...
Bunun dışında da 4 çift üyemiz konseri GaRaJ davetlisi olarak izleyecek. Burayı tıklayarak listeye kaydolursanız belki de konseri bedava izleyebilirsiniz...

Orhan Osman, efsane davulcu Dave Weckl'i misafir ettiği projesi Turkophony ile Ghetto'da

Balkan müziklerinin ve Rebetiko'nun usta yorumcusu Orhan Osman, davulda bir Dünya markası olan Dave Weckl ile yaptığı deneysel çalışmasıyla Ghetto'da görücüye çıkıyor.

Orhan Osman'ın bestelerinden oluşan etnik caz projesi Turkophony 2010'da yayınlanacak ve bu toprakların ritimleri ile Dünya devlerini buluşturacak albüm projesinin de ön çalışması niteliğinde.

Karadeniz, Zeybek ve bunun gibi Anadolu'nun nabzını tutan ritimler, Turkophony projesinde Folk Caz şeklinde yorumlanacak. Orhan Osman ve davulda yaşayan efsane Dave Weckl'ın tekniğinin buluşma noktası ise GHETTO olacak. Özetle; kaçırmamanız gereken bir Jam Session'a davetlisiniz.

Buzuki, lavta, banjo, elektro bağlama, flüt ve vokal: Orhan Osman
Davul: Dave Weckl
E. Piyano ve Synthesizer: Bahadır Tatlıöz
Bas: Sencer Özbay
Tenor Sax., SopranoSax., Yan Flüt: Anıl Şallıel

Yorumlar

  • Garaja bu fırsat için tekrar teşekkür ediyorum. Ama maalesef etkinlik bahsedildiği şekilde gelişmedi. Bırakın Dave Weckl ile tanışıp sohbet etmeyi, bir fotoğraf ya da imza fırsatı bile olmadı. Kendi adıma tabii ki öyle 30-40 dk sohbet etmeyi beklemiyordum(sonuçta orada bir konser için saatlerce prova alınıyor, Dave Weckl in vaktinini sınırlı olması doğal), en azından tanışıp belki 3-5 dakika birkaç şeyden bahsedebilir diye düşünmüştüm. Aklında türlü sorularla yol boyunca, o kısıtlı zaman içinde acaba ne sorsam ne desem diye düşünürken böyle bir sonuçla karşılaşmak üzücü oldu. Elbette böyle bir müzisyeni soundcheck sırasında rahatça izlemek çok güzeldi ve iyi bir fırsattı ancak insan bazı beklentilerle oraya gidince hayal kırıklığına uğruyor. Dave Weckl'ın ise bu 3 kişiden haberi bile olduğunu sanmıyorum. Keza mekanda sorumlu bulunan kişi bize oraya sadece öylece izlemeye gelmişiz gibi davrandı, onun da garaj ile sağlıklı bir iletişim kurduğunu söylemek zor.
    Dediğim gibi yine de bu fırsat için garaj a teşekkür ediyorum. Ancak umarım bir daha bu tarz fırsatlarda insanlar hayal kırıklığına uğramazlar.
    Üye
    Gothmog
    Tarih
    29 Aralık 2008 00:00
  • ya bu ghetto ne garip bi yerdir sattlerdir arıyorum mekanı kimse acmıyo . bilet var mı yok mu tukendi mi ogrenemiyorum .
    Üye
    onurcelik
    Tarih
    29 Aralık 2008 00:00
  • Allaaaaah!! Soundchecke davetiye kazanmışım. Çok teşekkürler garaj.org ve garaj bekçisi.
    Üye
    Gothmog
    Tarih
    29 Aralık 2008 00:00
  • Davetiye kazananlar ne zaman acıklanacak ?
    Üye
    drummer_okan
    Tarih
    28 Aralık 2008 00:00
  • ohaa süper bi olay olm bu kaçmaz kaçmaaz
    Üye
    matizdrum
    Tarih
    26 Aralık 2008 00:00
  • iyiymiş
    Üye
    spotlight_kid
    Tarih
    24 Aralık 2008 00:00
  • oha
    Üye
    _nemo_
    Tarih
    23 Aralık 2008 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler