Ting Tings, dünya turnesi sona erene dek yeni parça kaydetmeyecek İngiliz ikili, 2009 Nisan ya da Mayıs ayına kadar ikinci albümleri üzerinde çalışmaya">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ting Tings Rötar Yapıyor

24 Aralık 2008 00:00

Ting Tings, dünya turnesi sona erene dek yeni parça kaydetmeyecek

İngiliz ikili, 2009 Nisan ya da Mayıs ayına kadar ikinci albümleri üzerinde çalışmaya başlamayacaklarını çünkü yoldayken çalışamadıklarını söyledi.

Vokalist Katie White, "Kendimizi biraz kilitlememiz, ilham alabilmek için gidip sanat gibi, diğer gruplar gibi farklı şeyler görmemiz gerekiyor. Otel odaları insana ilham vermiyor. Bu nedenle sürekli, yazmamak için çaba sarfediyoruz," dedi.

"Fikirlerimiz, şarkı adlarımız ve söylemek istediklerimiz var ama henüz bunları şarkı haline getirmedik."

İkili, kayıtlara başladığı zaman soundlarına yeni bir yön vermek istiyor. Davulcu Jules de Martino BBC Newsbeat'e "Sanırım biraz daha deneysel olacağız çünkü yeni enstrümanlar kullanabileceğiz," diye konuştu.

"Sanırım bir kaç yeni enstrüman getirip müziğimizi yeniden oluşturacağız. Berlin'de, Paris'te, tabi ki Salford'da ve belki biraz da New York'ta bir miktar kayıt yapmak istiyoruz. Yani aralıklarla geçici stüdyo kayıtları yapıyoruz, partiler veriyoruz ve onların ardından tekrar kayıt yapıyoruz."

Yorumlar

Taze haberler