Barlas Zaman: 13 Ocak 2009 Salı - 21:00 Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: - 18 yaş sınırı vardır. - Oturma düzeni yoktur. -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Barlas @ Albüm Tanıtım Konseri - Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul

6 Ocak 2009 00:00
Sahnede: Barlas
Zaman: 13 Ocak 2009 Salı - 21:00
Mekan: Jolly Joker / Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: - 18 yaş sınırı vardır.
- Oturma düzeni yoktur.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla
etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Bilet: http://www.biletix.com/event.htm?id=KKBS8

BARLAS'ın yeni albümü'"DAHA DERİN",We Play/Balet Plak' etiketiyle müzik marketlerde . Albümde 12 tanesi Barlas'ın bestesi olmak üzere, 14 parça bulunuyor. Led Zeppelin grubunun efsanevi şarkısı 'Whole Lotta Love' orjinal sözleriyle İngilizce olarak ve Papa Roach'dan 'My Last Resort' ise Türkçe sözlerle 'Seviş Benimle' adı ile yorumlanmış. Ayrıca Barlas bu albümünde daha önce yorumlanan ve çok beğenilen 'Aşka Dair' adlı şarkısını yeniden yorumluyor.



Barlas, bir metal-pop albümü olan"DAHA DERİN"le, rock müzik kulvarında özlenen, gerek müzikal gerekse anlam bazında köklerinden sapmamış sağlam bir sound'u ve cesur bir tavrı yakalıyor. Sözler, bitişin kaçınılmazlığı ile başlangıçların fütursuzluğu ve umudunu, gerçeğin romantizmiyle karıştırarak, bireyin iç dünyasında bir varoluş histerisi ve bir isyan, bir farkındalık yaratıyor. "DAHA DERİN" albümü için Mehmet Turgut tarafından çekilen fotoğraflarda soyunan Barlas, suni , yüzeysel ve artık bir kısır döngü içine girmiş olan imaj dünyasının sahte cümlelerinin sonuna da bir ünlem koyuyor.


Taner ATILGAN Gitar
Asl KOBANER Bass
Barlas ZEMEK Gitar
Onur SARIKAYA Davul

Yorumlar

Taze haberler