John Digweed Zaman: 13 Şubat 2009 Cuma - 22:00 Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul Fiyat: Normal Bilet: 56,00 TL Sahne Önü: 84,00 TL VIP:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

John Digweed @ Refresh The Venue - Maslak - İstanbul

8 Ocak 2009 00:00
Sahnede: John Digweed
Zaman: 13 Şubat 2009 Cuma - 22:00
Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul
Fiyat: Normal Bilet: 56,00 TL
Sahne Önü: 84,00 TL
VIP: 140,00 TL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tesbit ettiği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Dans müziği dinleyen herkese hitap etmeyi bilmiş tek isim: John Digweed

Yaratıcılığı, üretkenliği ve dans müziği etiğine sadakati ve hatta kendi yarattığı her daim yeni saç kesimleri ile dünyanın en çok taklit edilen DJ / prodüktörlerinden biri olan Digweed son 2007 DJ Mag TOP 100 DJ sıralamasında 3. sırada yer almıştır, fakat Progressive tarzda 1. sırada yer almaktadır.Bu senede ilk ondaki yerini korumayi basarmistir.
John Digweed DJ'liğe 13 yaşında başlamıştır. Piyasaya gerçek anlamda girmesi 1993 yılında Mansfield'te Renaissence Club'ta çalarken sonradan da arkadaşı olacak olan Sasha'yi dinlemesiyle başlar.

İlk compilation mix albümü Renaissance' i da yine Sasha ile birlikte yapmıştır. Digweed progresif trans/house müzik tarzları ile Avrupa'da ve Amerika'da 90'ların sonunda ve 2000li yılların başında popüler olur.Prodüktör olarak çalışmalarını ve albümlerini kendi kurduğu Bedrock Records şirketinde yapmaya başlar.

Çalışmaları ve şovları ile dünya çapında çoğu DJ'e örnek ve ilham kaynağı olan ünlü prodüktör ilk kez 2001 yılında DJ Mag tarafından 1 numarali DJ olarak seçildiğinde profesyonel kariyerinde zirveye ulaştı.Yıllar geçtikçe hemen her yarışmada ödül adaylığında birinci sırada yer almayı bildi.
Underground dans müziğinin çok uzun vadede kitleler ve dinleyiciler tarafından tercih edilenismi olarak popülerliğini ve saygınlığını koruyabilen nadir isimlerdendir. 6 yıldır devam eden Transition radyo şovunun da bu duruma katkısı çok büyüktür.Dünyaca ünlü markalar oluşturan partileri ve mix CD'lerine örneklerden bazıları Global Underground, Bedrock, Renaissance, Fabric, MMI, Communicate, Northern Exposure'dur.

Top 40'lardan inmeyen hit'leri, Trainspotting filminin müzikleri, MTV - Spiderman filminin anime versiyonu icin yaptığı parçalarla ve benzeri global yayılımı olan müzikleri ile ünü yeni nesillere taşınarak Popülaritesi hep artarak devam etmiştir. David Bowie ve Moby gibi büyük isimlerle Amerika turneleri, kendi markasi Bedrock ile Nokia için gerçekleştirdiği İngiltere ve Avrupa üniversite turneleri, sonrasında da Brighton'da Fatboy Slim ile birlikte 250,000 kişiye şov yapmaları kariyerinde tırmanışları devam ettirmiştir.

http://www.johndigweedistanbul.com/

Yorumlar

Taze haberler