Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Deep Purple İstanbul'da!

13 Ocak 2009 00:00

Bu grup kelimelerle anlatılabilir mi ?

1968'de Londra'da kurulan 41 yıllık efsane, rock müziğin devrilmeyen çınarı Deep Purple geliyor.

20 Temmuz 2009 Pazartesi günü Parkorman'da binlerce hayranının önünde konser verecek. Turne listelerine eklemiş durumdalar. Bilet fiyatları henüz kesinlik kazanmadı.

Buradan turne listesini görebilirsiniz : http://www.deep-purple.com/component/option,com_eventlist/Itemid,64/

Yorumlar

  • VIP bilet..bu kadar olur ya, İstanbul jet sosyetesi mi gelecekmiş izlemeye ? Madem öyle, Esma Sultan Yalısına alsınlar bari konseri tam olsun.
    Üye
    barrios
    Tarih
    23 Ocak 2009 00:00
  • Muhtemelen Vip bilet uygulamasi olacakmis..
    Üye
    EmmaHW
    Tarih
    22 Ocak 2009 00:00
  • ohh kuruçesme arenaymış, biletleri sokar sokar çıkarırlar artık
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    22 Ocak 2009 00:00
  • Buz gibi bira, babalardan ilk elden bir smoke on the wather, boğaz oooohhhh daha ne isterim ki ya:D
    Üye
    gurayodabasi
    Tarih
    21 Ocak 2009 00:00
  • doğruları söylemek ne zamandan beri gurur yapmak oldu.ayrıca her zaman beklerim ( kafa atman için)
    Üye
    mad
    Tarih
    21 Ocak 2009 00:00
  • ay bu garajcılar. yemin ederim siteden kendimi intihar edicem. her boka atlanıyor ve bi anlam veremiyorum. garip gururlar hırslar falan. vallahi kafa atasım kafanızı gözünü açasım geliyor. ne yalan söliim.
    Üye
    Swashbuckley
    Tarih
    21 Ocak 2009 00:00
  • Child in Time çalamıyorlar diye gruba bok atmayın.Daha gittiğiniz konserdeki kadroyu bile bilmiyorsunuz.Blackmore iyidir ama Steve Morse'ta dandik değildir.herif zilyon kere yılın gitaristi seçildi.Boşboş konuşmayın
    Üye
    mad
    Tarih
    20 Ocak 2009 00:00
  • Swashbuckley arkadasım bir önceki parkorman konserinden bahsediyorsan ian gillan ordaydı don airey , ian gillan , roger glover , steve morse , ian paice kadro aynen buydu bence gayette iyidi o yasta o performansı vermek zaten büyük lüks tabi ki onlar 30 yasındayken izlemek isterdik ama maalesef ülkemize böyle adamlar 60 tan sonra geliyor ve steve morse blackmore kadar olmasada cok cok iyi bi gitarist sometimes i feel like screaming solosunu dinleyenler zaten bilir....
    Üye
    zodiacdrumm
    Tarih
    20 Ocak 2009 00:00
  • bir öncekine de gittik Child in Time bile çalmadılar. Ian Gillian olmadan olmuyor sanırım. Blackomore da arıyor gözler. Deep Purple konseri değil de Deep Purple Tribute grubu izliyor gibi oluyorsunuz. Heyecan pek yok.
    Üye
    Swashbuckley
    Tarih
    19 Ocak 2009 00:00
  • yihhhuuuuuu
    Üye
    _BASSIST_
    Tarih
    18 Ocak 2009 00:00
  • bir öncekine gittim muhtesemdi hatta ian paice bagetini kaptım inanılmaz performans bu senede kacırmam....
    Üye
    zodiacdrumm
    Tarih
    18 Ocak 2009 00:00
  • en iyi vokalleri glenn huges dü...
    Üye
    leo_bugra
    Tarih
    17 Ocak 2009 00:00
  • konserlerini kaçırdıktan sonra dünya gözüyle görebileğimi sanmazdım.mutluluk başka bişey denmez denilemez. oleyyy
    Üye
    svvl
    Tarih
    17 Ocak 2009 00:00
  • take me for a little while adlı parcada jimmy page solo calmıstı.orda adamın sesi gitmis artık.kansere yakalanmıştı.baya üzüldüm.ama herseye rağmen gene iyi performans.
    Üye
    maske_75
    Tarih
    17 Ocak 2009 00:00
  • Duyunca sevindik. Merakla bekliyoruz şimdi:)
    Üye
    SoundOfSoul
    Tarih
    17 Ocak 2009 00:00
  • Veya gelirse Opeth (:

    10 numara coverlamıştır..
    Üye
    cointreau
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • Ian Gillan Soldier of Fortune falan söylemez. 91-92 civarında solo ekibi ile geldiğinde de söylememişti (o zaman da ondan Soldier of Fortune isteyenler olmuştu, adama muhtemelen küfür gibi geliyordur...). Soldier of Fortune David Coverdale ile özdeşleşmiş bir şarkıdır. Soldier of Fortune dinleme beklentisinde olanlar bir Whitesnake konserine bilet alsın:)
    Üye
    barrios
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • Soldier Of Fortune diyorum, daha başka birşey demiyorum.

    Hee bir de akabinde kocaman bir "Yürrrrüüüü beee!" diyorum.
    Üye
    vast
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • Konser alanı Kuruçeşme Arena olarak değiştirilmiştir arkadaşlar bilginize..
    Üye
    cointreau
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • +1 barrios. aynı kafadanız.
    Üye
    maske_75
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • Steve morse gitar virtüözü falan değildir.Parçalardan önce 10 dakika saçma sapan şeyler yapıyo anlayamadığım.Düşürdükçe düşürüyosunuz bu virtüözlük olayını ama neyse .Bence child in time çalabilirler hala.Neticede 2002 konserlerinde gayet güzel çaldılar vokal açısından da çok zor bi parça değil,kafa sesiyle çıkıyo bi şey olduğu yok.
    Üye
    sebzeli_çorba
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • Şart mı bu "güce tapan" modundaki seviyesiz yorumlar ?? Don Airey "verir" Jon Lord'a her türlü... Jon Lord dediğiniz adam da konservatuar mezunu bir müzisyen, yıllar önce bile "Grup ve orkestra için konçerto" partisyonlarını yazabilecek denli birikimi olan klasik müzik temelli bir kompozitör. Üstelik tamamen kendine özgü cümleleri ve yaklaşımları olan bir klavyeci ve Deep Pruple soundunun büyük bir parçası. Onun yerine Don Airey ile başlasaydı bu grup, herhalde aynı şeyleri Don Airey için söylerdik. Aşağıdaki çok iddialı yorumun tuhaflığı ( ve berbat Türkçesi) bir yana, ben bu iki müzisyenin Deep Purple'a kattığı karakterden bahsediyordum. Bunların verdiği hava Deep Purple'ı Deep Purple yapan şeydi. Steve Morse çok daha teknik bir gitarcı elbette, ama mesele bu değil ki... Ben iyi bir konser olmayacağını falan söylemedim, benim kastettiğim çok daha farklı bir şeydi. Anlamamakta ısrar eden çok anlaşılan.
    Üye
    barrios
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • don airey verir her türlü jon lord'a
    steve morse'u sölemeye gerek bile yok
    Üye
    spotlight_kid
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • Olay budur !!!!!!
    Üye
    maynax2006
    Tarih
    16 Ocak 2009 00:00
  • yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    Üye
    AnakinSkywalke
    Tarih
    15 Ocak 2009 00:00
  • oooooohh işte konser ve topluluk tam olarak budur abicim...müthiş bi haber bu.çok güzel çok...
    Üye
    creyuss
    Tarih
    15 Ocak 2009 00:00
  • merhaba.. ben grubu üniversite yıllarımda yaklaşık 7 yıl önce tanıdım. ve kasedini aşmıştım ismi 30:very best of'du bu kasette en çok beğendiğim şarkı ise child in time bu şarkıyı benim gibi seven çok insan var dinlemeyen varsa tavsiye ederim .. gerçekten rock severler için kaçırılmayacak bir gün olacak isterdim gitmeyi ama çok zor..şimdiden gidebileceklere iyi eğlenceler diliyorum..
    Üye
    umut yıldızı
    Tarih
    15 Ocak 2009 00:00
  • Ya olsun , İsmi bile yeter , izlenilmez mi bu konser abi ya ,,
    Lazy ve Living Wreck'i canlı canlı :p
    büyük ihtimal ile orada olacağım ..
    Üye
    l-i-m
    Tarih
    15 Ocak 2009 00:00
  • Ben Park Orman'daki konserlerine gitmiştim. Konser nasıl olur, alçakgönüllülük nasıl olur, kondisyon nedir, saat gibi çalmak nedir, konser nasıl zamanında başlar vb bir çok sorunun yanıtlarını bulabilirsiniz.

    Konserlerinde bir kaç yeni parça dışında hemen hemen tüm hitlerini (bir kısmı potburi de olsa) çalıyorlar. Child In Time hariç tabi. Burn, Smoke On The Water vb şarkıları bir de gerçeğinden dinleyin derim.

    Aynı tad olayına gelince; Ne Steve Morse ne de Don Airey Blackmoore ile Lord'u aratır. Özellikle Don Airey'in kompozitörlük ve müzikal geçmişi Lord'unkiyle atbaşıdır. donairey.com sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Morse'a gelince ona diyecek yok zaten.

    Bir de şunu unutmamak gerekir ki Deep Purple aslında bir isimdir bir grup değildir. Led Zeppelin bir gruptu. Bir kişi gidince dağıldı. Grup budur. Deep Purple ise bir isim hatta bir marka olduğu için kim giderse gitsin yoluna devam etmiştir. Hatta ideal kadro yerine basta Glenn Hughes, vokalde de Coverdale'i tercih edenler de çoktur.

    Tarih boyunca 4 Gitaristle, iki klavyeci, 3 bas gitarist ve 3 vokalistle çalışan grubun her elemanından alınan tad bambaşkadır. Mesela ben John Lynn Turner geri dönse diye dua edenlerdenim. O yüzden bence kişiler yerine bir rock efsanesini izliyorum diye düşünmek daha doğru.

    Bir de bu adamlar bugün var yarın yok. Gillan 1945 doğumlu arkadaşlar. 64 yaşında bir adam. Buena Vista değil bunlar (küçümsemiyorum, performans açısından karşılaştırıyorum). Bangır bangır rock yapıyorlar. Nasıl oluyor diye gidip bakmak lazım.
    Üye
    harpattack
    Tarih
    15 Ocak 2009 00:00
  • R.Blackmore gibi bir ruh olmassa olmaz.Tv'den izlerim ancak verdikleri zaman.bu kaar zaman geçti acaba child in time'ı hala la tonundan calarlarmı onu merak ediyorum simdi:)özellikle solist icin...
    Üye
    maske_75
    Tarih
    15 Ocak 2009 00:00
  • Harbiden batsın dostum. Bir Rainbow'umuz vardı onu da elimizden aldı Blackmore. Nostalji olsun diye bu resmi koydum. Ama yinede gidilir adı yeter :)
    Üye
    cointreau
    Tarih
    14 Ocak 2009 00:00
  • Ah bir de resimdeki bu kadro konsere gelen kadro olsaydı... Steve Morse kuşkusuz çok önemli bir gitar virtüözü, ama Blackmore olmadan grubun Deep Pruple tadı vermesi mümkün değildi, üstüne bir de Jon Lord gitti... Soldan sağa Jon Lord, Paice, Gillan, Blackmore, Glover olduğunu tahmin ettiğim bu en ideal kadro da artık mazide ve fotoğraflarda kaldı.... Blackmore'da b..k varmış gibi Rainbow'u (tekrar) dağıtıp sarışın karısına saçma sapan rönesans şarkıları yazmaya başladı... batsın bu dünya yav:)
    Üye
    barrios
    Tarih
    14 Ocak 2009 00:00
Toplam 32 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler