The Smiths vokalisti, çıkacak albümünden sonra müziği bırakabileceğinin sinyalini verdi. Büyük">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Morrissey Müziği Bırakıyor Mu?

15 Ocak 2009 00:00

2006 yılında İstanbul'da da konser veren eski The Smiths vokalisti, çıkacak albümünden sonra müziği bırakabileceğinin sinyalini verdi.

Büyük kitleleri etkileyen Moz'un Years of Refusal adlı LP'si, sanatçının dokuzuncu solo çalışması olacak. Amerika'da 17 Şubat'ta, İngiltere'deyse 23 Şubat'ta çıkması beklenen LP, Moz'un deyimiyle "en fazla çaba sarfettiği" çalışma olmuş.

Yaptığı müziğin kalitesine güvenmesine rağmen Moz, müzik endüstrisini artık bırakabileceğini ifade etti. Şarkı söylemeye devam etmenin "haysiyet eksikliğini" de beraberinde getireceğini söyleyen Moz, "Gerçekten daha fazla devam etmeyi pek istemiyorum. Devam etmek, hayal gücü eksikliğini beraberinde getirecektir. Aynı zamanda da haysiyet eksikliğini. Bence insanın artık yeterince konuşmuş olduğu bir nokta olması gerekiyor."

Morrissey, Years of Refusal'dan çıkacak ilk single konusunda da bilgi verdi. "I'm Throwing My Arms Around Paris", 9 Şubat'ta 7 inç'lik plak, çift CD'lik bir set ve download olmak üzere üç farklı formatta çıkıyor.

Single'ın CD versiyonunda iki yeni B-side bulunuyor: "Because of My Poor Education" ve Chrissie Hynde'ın (Pretenders) vokallerini de içeren "Shame Is the Name". Plak versiyonundaysa bir Smiths klasiği olan "Death of a Disco Dancer"ın canlı versiyonu bulunuyor.

Yorumlar

Taze haberler