Katy Perry yanlışlıkla ödül aldı Güzel gözleriyle insanın aklında yer eden Katy Perry, Cannes'da (Fransa) düzenlenen NRJ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Katy Perry'ye Kazara Ödül

19 Ocak 2009 00:00

NRJ Müzik Ödülleri'nde Katy Perry yanlışlıkla ödül aldı

Güzel gözleriyle insanın aklında yer eden Katy Perry, Cannes'da (Fransa) düzenlenen NRJ Müzik Ödülleri töreninde "I Kissed a Girl" şarkısı için En İyi Uluslararası Şarkı ödülünü aldı.

17 Ocak'ta düzenlenen törende Perry ödülünü Pussycat Dolls'tan Nicole Scherzinger'dan aldıktan sonra hayranlarına teşekkür etti ve bunun, onun ilk ödülü olduğunu söyledi. Ancak 90 dakika sonra törenin sunucusu Nikos Alliagas sahneye çıkarak özür diledi ve ödülün bir yanlışlık sonucu Perry'ye verildiğini söyledi.

"Çok özür dileriz ama bir hata yapmışız. En İyi Uluslararası Şarkı ödülünü alması gereken Katy Perry değil, 'Disturbia' şarkısıyla Rihanna'ydı. Umarız Katy Perry ve Rihanna bu duruma çok kızmaz. Onlara oy veren tüm fanlardan özür diliyoruz. Zarfa yanlış isim konmuş. Çok çok özür diliyoruz. Katy Perry'nin ödülünü Rihanna'ya vermesi gerekiyor."

En azından Perry töreni ödülsüz terk etmedi ve En İyi Uluslararası Albüm ödülünü (bu sefer doğru olarak) aldı.

Rihanna'nın törene katılamadığı gecede Britney Spears'ın En İyi Kadın Sanatçı ve Enrique Iglesias'ın En İyi Uluslararası Erkek Sanatçı ödülü alırken Pussycat Dolls da En İyi Uluslararası Grup ödülüne layık görüldü.

Gecede, Coldplay vokalisti Chris Martin, Duffy, Akon ve Seal'sa performanslarıyla seyircilerinin karşısına çıktı.

Yorumlar

Taze haberler