Neoma Dreamtone Zaman: 7 Mart 2009 Cumartesi - 22:00 Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul Fiyat: 12.5 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Neoma & Dreamtone @ Bronx - Taksim - İstanbul

16 Şubat 2009 00:00
Sahnede: Neoma
Dreamtone
Zaman: 7 Mart 2009 Cumartesi - 22:00
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: 12.5 TL
Bilet: biletix.com

2005 yılında kurulan progressive rock/metal grubu Neoma, zengin müzisyen kadrosu ile Türkiye'nin eşsiz stüdyoları ve tecrübeleriyle çalışarak ''My World'' ''The Poet Fades Today'' ve ''Never Surrender'' isimli şarkıları hazırlamıştır. Türkiye'nin ilk müzik yayımcısı ''Müzikotek/EMI'' ile anlaşan Neoma Müzikotek ayrıcalığı ile Dünya'nın sayılı rock/metal yapım şirketleriyle temastadır. Bu sene çıkarmayı planladıkları albüm üzerinde çalışmakta olan grup, konser boyunca kendi bestelerinin yanı sıra Pink Floyd, Deep Purple, Dream Theater gibi devlerin şarkılarını da yorumlayacaklardır.

"Dreamtone", Yunan ses sanatçısı "Iris Mavraki" ile ortak olarak gerçekleştirilen "Neverland" projesiyle “Reversing Time” albümünü 2008 içerisinde yayınlayarak uluslararası bir başarıya imza atmıştır. "Blind Guardian" vokalisti "Hansi Kürsch", "Evergrey" vokalisti "Tom Englund", "Shadow Gallery" gitaristi "Gary Wehrkamp" ile geçenlerde yitirdiğimiz vokalisti "Mike Baker" albümde konuk olarak bulunmakta, "Philarmonia İstanbul Orkestrası" ise orkestral pasajları yorumlayarak albüme güç katmaktadır.

18 yaş sınırı vardır.

Kapı Açılışı: 22:00

22.30-00.00 Neoma
00.30-02.00 Dreamtone

Neoma Resmi Internet Siteleri:
http://www.neomaband.com
http://www.myspace.com/neomaband

Dreamtone Resmi Internet Siteleri:
http://www.dreamtone.net
htttp://www.myspace.com/dreamtone

Yorumlar

Taze haberler