Ben Westbeech ve Dj Yakuza Zaman: 28 Şubat 2009 Cumartesi - 23:00 Mekan: Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul 1992 yılından">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ben Westbeech ve Dj Yakuza @ Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul

18 Şubat 2009 00:00
Sahnede: Ben Westbeech ve Dj Yakuza
Zaman: 28 Şubat 2009 Cumartesi - 23:00
Mekan: Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul

1992 yılından beri İstanbul'u eğlendiren Hayal Kahvesi, müzikseverlerin hayatında ayrı bir yere sahip. İyi müzik ve iyi eğlence anlayışıyla yoluna devam eden mekan, sınırlarını genişletti ve Beyoğlu Meşelik Sokak'taki Hayal Bistro’nun kaliteli müziği ve dünya mutfağından seçmelerin yer aldığı harika menüsüyle Taksim'e merhaba dedi. Mekanın 28 Şubat 2009, Cumartesi günü gerçekleşecek ilk partisinde ünlü İngiliz müzisyen ve DJ, Ben Westbeech ve DJ Yakuza sınırsız eğlenceden sorumlu!

2007 yılında yayınlanan “Welcome To The Best Your of Your Life albümüyle müzik dünyasına çok hızlı bir giriş yapan Ben Westbeech, karşımıza müzisyen, vocalist, prodüktör ve DJ gibi farklı kimliklerle çıkıyor.

BBC'nin ünlü DJ'i Gilles Peterson tarafından keşfedilen Westbeech, albümünde yer alan Hang Around, So Good Today, Get Closer gibi parçalarla müzik listelerinde üst noktalara çıkmayı başardı; tüm dünyadaki festivaller ve televizyon programlarında yer aldı. Kraak&Smaak'ın çok beğenilen hiti Squeeze Me ve Jazzanova'nın yeni albümündeki I Can See parçasındaki muhteşem vokalleriyle yerini sağlamlaştıran müzisyen, kendine geniş bir hayran kitlesi edindi.

28 Şubat 2009, Cumartesi akşamı Hayal Kahvesi Bistro'ya DJ seti ve vokalleriyle konuk olacak Ben Westbeech'e, Türkiye'nin en sevilen DJlerinden DJ Yakuza eşlik edecek.

Yorumlar

Taze haberler