Çilekeş Zaman: 26 Mart 2009 Perşembe - 21:00 Mekan: Manhattan - Çankaya - Ankara Fiyat: Bilet: Biletix 2002 yılının Ekim ayında kurulan">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Çilekeş Yollarda @ Manhattan - Çankaya - Ankara

24 Şubat 2009 00:00
Sahnede: Çilekeş
Zaman: 26 Mart 2009 Perşembe - 21:00
Mekan: Manhattan - Çankaya - Ankara
Fiyat:
Bilet: Biletix

2002 yılının Ekim ayında kurulan ÇİLEKEŞ, vokalde Görkem Karabudak, elektronik gitarda Ali Güçlü Şimşek, bas gitarda Gökhan Şahinkaya ve davulda Cumhur Avcilden oluşuyor.

Y.O.K. albümünün gördüğü büyük ilgiyle beraber Çilekeş, Türkiyede ve yurtdışında verdiği konserlerle hayranlarıyla buluştu. Özellikle Kasım 2005te gerçekleştirdikleri Honduras konseri büyük ses getirdi ve Orta Amerikada sahne alan ilk Türk Rock grubu oldular. 2005, 2006 ve 2007 yıllarında birçok uluslararası festivalde aralarında Deftones, Megadeth, Garbageın da bulunduğu sayısız Dünya çapında isimle aynı sahneyi paylaştılar.

Sevenlerinin sabırsızlıkla beklediği ikinci albümlerinin prodüksiyonuna 2008in Şubat ayında Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde Stüdyo Flatte başladılar.Katil Dans adını verdikleri bu albümde yine tüm şarkıların söz, beste ve düzenlemeleri Çilekeşe ait. İlk videosunu Akrep adlı şarkıya çeken grup ikinci videosunu ise hit dalaşı adlı bir şarkıya çekti. Albümün üçüncü videosunu geçtiğimiz günlerde yayına veren grup bu videonun ardından takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği konserleri vermek üzere Poem Organizasyon ile Türkiye Turnesine çıkıyor.

Yorumlar

  • doğrudur. zırlak aşk sözlerine ve basit ritmlere alışık türk gençlerine böyle albümler sunmamak gerek. :)
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    28 Mart 2009 00:00
  • Y.O.K'un Çilekeş'ini geri istiyorum 2. albümünde bu kadar soğuduğum başka bi grup daha yok bu kada severkn onları :/
    Üye
    Maverai
    Tarih
    28 Mart 2009 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler