Haydut Zaman: 6 Mart 2009 Cuma - 20:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: 20,00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Haydut Albüm Tanıtım Konseri @ Studio Live - Taksim - İstanbul

5 Mart 2009 00:00
Sahnede: Haydut
Zaman: 6 Mart 2009 Cuma - 20:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20,00 TL
Bilet: biletix.com

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Yayınladığı başarılı albümler ve farklı tarzı ile müzik sektörünün yeni ve öncü şirketlerinden J.A Müzik/Jingleart yepyeni ve farklı bir projeye imza atıyor . Haydut.

Haydut grubu Volkan Akmehmet (vokal-gitar, 1977), İnanç Şanver (gitar – geri vokal, 1979), Özcan Karanfil (Gitar, 1982) ve Sancak Şahin (Bas Gitar, 1982)'den oluşuyor. 2000'li yılların başlarında müzikle profesyonel olarak ilgilenmeye başlayan grup üyeleri birçok önemli kulüp ve üniversite konserlerinde sahne aldılar. 2008 yılında J.A Müzik çatısı altında ilk solo albümleri Olsun Varsın ile müzkseverlere merhaba diyecek olan Haydut, 12 muhteşem parçadan oluşan bu albümle Türk rock müziği kulvarına farklı bir bakış, farklı bir keyif getiriyor.

Haydut'u bu anlamda müzikseverlere ilk tanıtan parça özelliğini de taşıyan Kendin Ol Yeter grubun tüm dinamizmini ortaya koyarken; albüm adına ilham veren Olsun Varsın ile keyifli bir rock'n roll parçası olan Demokrasi ülkemizdeki modern rock anlayışını çok farklı bir yere taşıyor. Genelde keyifli ve eğlenceli bir tarzı yansıtan Haydut'un slow parçalarından olan Hayaller ve Yalan ise Türk rock müziğinin klasik ballad'ları arasında yer almaya şimdiden aday görünüyor.

Prodüktörlüğü Önder Bilge tarafından yapılan albümün kayıt ve mix'leri Sound İstanbul'da Burak Karaca tarafından gerçekleştirildi. Mastering işlemleri Londra, İngiltere'de Jungle Group Studios' da tamamlandı. Haydut'a kayıtlar sırasında davulda Can Güngör eşlik etti. Albümde tüm söz müzikler Volkan Akmehmet ve İnanç Şanvere, düzenlemeler ise Haydut'a ait.

Kısa bir süre sonra müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Haydut, Türk rock müziğini çok farklı bir yere taşıyacak.

Yorumlar

Taze haberler