5. Element 22:00 Ayâde-i Lüpriz 20:00 Goosebumps Zaman: 21 Mart">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

5.Element & Ayâde-i Lüpriz & Goosebumps @ Forte - Beyoğlu - İstanbul

16 Mart 2009 00:00
Sahnede:
00:00 5. Element
22:00 Ayâde-i Lüpriz
20:00 Goosebumps
Zaman: 21 Mart 2009 Cumartesi - 20:00
Mekan: Forte - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Giriş : 10 TL + 1 yerli icki
Bilet: Kapı

Istiyoruz ki mekan guzel olsun. Mekan: FORTE,fotograf bolumunden bakabilirsiniz. Açıklayıcı bilgileri de asagida gorebilirsiniz

Istiyoruz ki kaliteli gruplar olsun. 5. ELEMENT&Ayâde-i Lüpriz&Goosebumps. Linklerden videolara ve bilgilere ulasabilirsiniz. Aciklayici bilgiler asagida.

Istiyoruz ki tum bunlar icin uygun bir giris ucreti olsun ve bu giris biletiyle icki icebilelim. Gris: 10 TL + 1 yerli icki.

Istiyoruz ki uygun icki ucretleri olsun. Mekan ile anlasma geregi fiyatlar gayet uygun:)
E daha ne olsun:) Hayatınız mutluluklarla dolsun:)

5. Element
Grup kendini şöyle anlatıyor.
2002 yılında kurulan 5.Element birkaç kadro değişikliğinden sonra 2005 yılında en son halini aldı. Kurulduğu yıldan beri 200 den fazla organizasyonda sahne aldı. Müzik adına iyi birşeyler yaptığına yada yapabileceğine inanan insanlar olarak bir arada durabilmemizin en büyük nedenlerinden biriside 5.Element'den önceye dayanan arkadaşlığımızdır. "Gidiyorum Sensizliğe" isimli albumumuz beklediğimizden de fazla ilgi gördü. Hatta Melike isimli parca gectigimiz yaz tum magazin programlarinin degerlendirdigi bir parca oldu. Kayıtları Ada Stüdyosu ve Live Room da tamamlanan kayıtların miks ve masteringleri Cem Büyükuzun'a ait. Albümün çıkış parçası olan "Melike" parçasına çekilen klibin ise yönetmenliğini Alper Babayağmur üstlenmiştir.

Ayâde-i Lüpriz
9-8'lik parçalarıyla insanlara göbek attırırken; romantik parçalarıyla zaman zaman hüzünlendiren, garip ismi ve enteresan tiplerden oluşan müzisyen kadrosuyla oldukça merak uyandıran, konserlere iştirak edenlerin tadına doyamamasını arzu eden bu grup, 2008'in Ekim ayının sonlarına doğru kurulmuştur. Grubun davulcusu Ediz Akyol ve gitaristi Halil Ünsal okulda otururlarken arayan Bassçı Kayra Ciray'ın "yaa oğlum bi grup kuralım artık canım sıkıldı, eğlenceli bişiler olsun bizim bi de tanıdık klarnetçi var(Sarper Aksoy) ooh mis olur" demesiyle temeli atılan bu grup, temellerini bu 4 kişiyle atmış olup, ardından kantinde davulcu ediz'in Aytül Abak'a rastlaması üzerine Halil'e dönüp "olm halil niye biz aytülü solist olarak almıyoruz ki bu kızın sesi çok sağlam" demesiyle birlikte grubun solisti de bulunmuştur. Ardından Halil'in GRJ'da açtığı "Perküsyonist aranıyor" konu başlıklı ilana da başvuranlar arasından Cem Utku'yu bulmasıyla grup son halini almıştır. Repertuarı ağırlıklı olarak eski pop parçalar ve hareketli türkü coverlarıyla oluşturan grup, isim bulma konusunda çok başarılı olup bu ilginç ismi yaratmıştır. Ne demek olduğunu ve nası ortaya çıktığını sormayınız... =)

Goosebumps
Altı yetenekli muzisyenden olusan grubun vokalisti (Louise Pirie) Ingiltere'de bir jazz albumune sahip. Grup kendini su sekilde anlatıyor.

Goosebumps (Guz’bamps!): Sırtından aşağı süzülen bir soğuk su damlası, kalçanda dolaşan sevgili tırnakları gibi... Özünde; içini titreten titreşimler, Uzunda; 5 kişi, güzeli çirkini, aptalı akıllısı, yenisi eskisi... tüyleri diken diken eden bi' dünya zıtlık var. Bi' de bu adamları dinleyen birileri var... çoktan tüyleri diken diken!

Forte
400 metrekare alan üzerinde kurulu olan Forte, iki bölümden oluşuyor. Forte’nin iki girişi canlı performans (Forte Club) bölümüne, diğer bir bölümü ise Forte Lounge bölümüne çıkıyor. İki bölümde de bar, ses ve ışık düzeni, vestiyer hizmeti, çok iyi havalandırma (herkesin şikayet ettiği bir durum) sistemlerine sahip Forte’nin işleyişi sadece gece hayatı ile sınırlı değil. Gündüz öğrencilere, çalışan insanlara,istiklal caddesine eğlenmeye gelen herkese de hitap eden bir tarzı vardır. İşletme mantığı olarak bayi toplantıları, iş yemekleri, konserler, partiler, lansmanlar vb. organizasyonlar olarak çalışmaktadır.

www.fortebar.com

Adres: Istiklal Cad. Rumeli Han No:48 C Blok Kat:2 Beyoglu ( Mango'nun karşısı, Ağa Camii'nin yanındaki bina)

NEO bilinçli alkol tüketimini desteklemektedir.

Bir Nightology Event Organization \ NEO organizasyonudur.

Yorumlar

  • Şahsen daha açılmadan gittim gördüm, çok kaliteli ve özenilerek hazırlanmış bir mekan.
    Üye
    serkan_h
    Tarih
    22 Mart 2009 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler