Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

2 Ekim Konser Sonrasi

3 Ekim 2004 00:00
2 Ekimde Altar ve Catastrophe grubuyla beraber ses sistemiyle buyuk sorunlar yasamis olsakda gusel bi gundu.Bi kac rock grubuyla start alan gecede ilk metal grubu olarak biz sahnedeydik.Sahne bizim icin cok ufak olsada itis kakis sigdik sahneye.. Soundcheck de istedigimiz soundu alamiyinca cok fazla urasmaya ve ortami sogutmaya gerek görmedik. Cunku Eldeki hamur pek fazla yogrulcak gibi degildi en azindan yoguracak ellere sahip degildi o aksam mekan.
Bizden sonra sahne alan Catastrophe grubununda ses sistemiyle arasinin bizden iyi oldugu söylenemezdi.. iyi performanslarini kaldiramayan ses sisteminde baslayan ugultu gruba zor anlar yassatsada saglam soundlariyla kendilerini ön plana cikartmayi basardilar.
Gecede En son sahne alan Altar grubu da bi kac sarkiyla milleti gaza getirmesinin ardindan patlayan anfi yuzunden cosmus insanlari yarida birakmaz zorundada olsalarda saglam bi kitleyi ardlarina aldilar.
Bizler Yoksullar icin bi arada olmanin bilinciyle gusel bi sov segilemeye calissakda ses sisteminin buna pek musade etmedi Herseye Ragemen Catastrophe biz ve Altar ordaki insanlari eglendirebildigimiz ve katkida bulundugumuz icin mutluyuz. Ve diger Orada gusel seyler yapan grublarada katilimlarindan dolayi Teşekkur ederim.

Yorumlar

Taze haberler