Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Astral Weeks: Live at The Hollywood Bowl

18 Mart 2009 00:00
7–8 Kasım 2008 tarihlerinde Hollywood Bowl’da gerçekleşen iki performansın canlı kaydı olan Astral Weeks: Live at The Hollywood Bowl, aynı zamanda Van Morrison’ın “Astral Weeks” albümünün tamamını bir konser seti olarak seslendirdiği ilk kayıt.

Van Morrison’ın kendi firması Listen to the Lion Records etiketiyle yayımladığı ilk albüm olan Astral Weeks: Live at The Hollywood Bowl, birçoğu 40 yıl önceki albüm kaydında Morrison ile beraber çalan dünyaca ünlü müzisyenleri de bir araya getiriyor.

“Astral Weeks”in bu yeni kaydında Van Morrison, şarkılara yeni düzenlemeler yaparken kayda stüdyo ortamında herhangi bir ekstra dokunuş yapılmadığını belirtiyor. “Bu şarkılar zamansız ve hala ilk yazıldığı günkü gibi canlılar, hatta daha yeniler. Onları Hollywood Bowl’da yorumladığım ve canlı kaydını yaymladığım için mutluyum. Albüm her şeye sahip; caz, blues, folk, klasik... Adını siz koyun” diyerek albümle ilgili düşüncelerini dile getiriyor efsane müzisyen.

Her defasında sadece bir şarkıcı olmadığını, bir soul şarkıcısı olduğunu dile getiren Van Morrison, Astral Weeks: Live at The Hollywood Bowl ile bu sözünü bir kez daha kanıtlıyor.

Astral Weeks: Live at the Hollywood Bowl

1. Astral Weeks / I Believe I’ve Transcended
2. Beside You
3. Slim Slow Slider / I Start Breaking Down
4. Sweet Thing
5. The Way Young Lovers Do
6. Cyprus Avenue / You Came Walking Down
7. Ballerina
8. Madame George
9. Listen to the Lion / The Lion Speaks (bonus)

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.10. Common One (bonus)

Yorumlar

Taze haberler