snowboardcu ve olimpik atlet Trouble Andrew, ilk albümünün yeniden basımıyla karşımızda!
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Yeni Albüm :: Trevor Andrew - Trouble Andrew

    18 Mart 2009 00:00
    Profesyonel snowboardcu ve olimpik atlet Trouble Andrew, ilk albümünün yeniden basımıyla karşımızda!

    Trevor Andrew ya da kayak pistlerinde ve snowboardcular arasında tanındığı ismiyle Trouble Andrew, kayak pistlerinde tozu dumana kattıktan sonra müzik dünyasının tozunu attırmaya geliyor.

    Snowboard’da iki Olimpiyat Oyunları ve sayısız Dünya Kupası’nın sahibi Trouble Andrew, John Hill/Shitake Monkey’nin prodüktörlüğünü yaptığı ve Mark Needham’ın (The Killers) mikslediği albümü “Trouble Andrew”u yayınlıyor.

    “Trouble Andrew”, ünlü snowboardcunun 2007 yılında yine aynı isim altında yayımladığı ilk albümünün yeniden mikslendiği ve ‘What’s So Strange About Me’ şarkısının eklendiği 2009 versiyonunu teşkil etmekte.

    Hip-hop, punk, rock ve pop ile dolu bir çevrede yetişen Trouble Andrew, çoğu rocker gibi asi bir çocukluk dönemi geçirmiş ve 15 yaşında okuldan atılmış. Bunun ardından snowboard’a yönelen Trouble Andrew, orijinal stili ve kıyafetleriyle çağımızın en popüler snowboardcularından biri haline geldi.

    2005 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süre dinlenmek zorunda kalan Trouble Andrew, bu zaman zarfında müziğe yöneldi ve albümündeki parçaları oluşturdu. Ortaya çıkan sonuç içinden geldiği hip-hop, pop, sk8, snowboard, rock ve punk kültürlerinin bir yansıması oldu.

    Snowboard dünyasının sayısız ödül sahibi ismi Trouble Andrew, kayak pistlerinin ardından müzik dünyasını fethetmeye hazırlanıyor!

    Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.

    Yorumlar

    Taze haberler