Jay-Jay Johanson, “Self-Portrait” isimli yedinci albümünü">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Jay-Jay Johanson - Self-Portrait

18 Mart 2009 00:00
Yazdığı duygu dolu sözlerle kitleleri etkileyen Jay-Jay Johanson, “Self-Portrait” isimli yedinci albümünü yayınlamaya hazırlanıyor.

İlk albümü “Whiskey”yi 1996 yılında yayınlayan ve o zamandan beri duygusal şarkıların vazgeçilmezleri arasında yer alan Jay-Jay Johanson, bugüne kadar yayınladığı altı albümüyle de müzikal çıtasını her defasında daha yükseltti. ‘So Tell The Girls That I’m Back In Town’, ‘Milan Madrid Chicago Paris’, ‘Even In The Darkest Hour’ ‘She's Mine But I'm Not Hers’, ‘She Doesn’t Live Here Anymore’ ve ‘Rocks In Pockets’ hit’lerinin yaratıcısı olan sanatçı, yeni albümü “Self-Portrait” ile hit’lerine yenilerini ekleyecek.

2007 tarihli “The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known” turnesinin ardından ev stüdyosuna kapanan sanatçı, albümün kaydını ise Amerikalı gitarist Jeff Rian’ın katkılarıyla Break My Heart Stüdyosu’nda gerçekleştirdi. Davulcu Magnus Frykberg ve piyanist Erik Jansson’ın da kaydında yer aldığı albümde, Jay-Jay Johanson gösterişli aranjmanlarla ince dokunuşları değiş tokuş etme yoluna gidiyor. Johanson’ın melankolik sözleri ve orkestral vizyonu “Self-Portrait”in merak uyandıran, yer yer zorlayan bir albüm olmasını sağlıyor. Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip olan Jay-Jay Johanson’ın birbirinden güzel duygu yüklü şarkılarının yer aldığı yeni albümünü kaçırmayın!

Jay-Jay Johanson Diskografi
1996 WHiskey
1998 Tattoo
2000 Poison
2002 Antenna
2005 Rush
2007 The Long Term Physical Effects Are Not Known Yet
2009 Self-Portrait

Yorumlar

Taze haberler