Minesi, elektro-pop soundlu Benim Günüm maxi single’ıyla dönüyor. ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Mine - Benim Günüm

18 Mart 2009 00:00

90’lı yılların popüler ikilisi Ajlan & Mine’nin Minesi, elektro-pop soundlu Benim Günüm maxi single’ıyla dönüyor.

90’lı yıllarda Ajlan - Mine ikilisiyle hayatımıza giren Mine, uzun zamandır üzerinde çalıştığı BENİM GÜNÜM isimli maxi single’ını Mess Production etiketiyle yayımlıyor.
Albüm yapmadığı dönemlerde ağırlıklı olarak Latin ve Caz müziği icra eden Mine, bu çalışmasında ise günümüzün sound’unu yansıtan yepyeni şarkılar hazırladı.

Genco Arı'nın müzik direktörlüğünü yaptığı, Aydın Tüfekçi, DJ U.F.U.K., Mustafa Özşamlı, Gökhan Sürer, Feryin Kaya, Burak Irmak ve Kaze'den oluşan geniş bir aranjör kadrosuna sahip olan BENİM GÜNÜM’de, dans müziği temaları taşıyan, elektro-pop türünde, enerjik soundlu 4 şarkı ile birlikte sözü ve müziği yine Mine'ye ait olan ‘Madonna’ adlı İngilizce bir de bonus track bulunuyor. Sanatçı bu şarkıda son dönem dans müziğinin en başarılı erkek vokali Bedük ile düet yapıyor.

Albümün ilk video klibi ‘Benim Günüm’ isimli parçaya çekildi. Klibin çekimleri, Kastamonu’nun Araç ilçesinde yüksek ve karlı yaylalarda zorlu hava koşulları sebebiyle 3 günde ancak tamamlanabildi. Mine’nin karları bile eriten seksi klip kostümünü ise Melek Bilgin hazırladı.Mine artık dinamik sahne show’uyla izleyenlerini büyülemeye hazırlanıyor.

Yorumlar

  • ben çok beğendim.çok modern olmuş.
    Üye
    djoksit
    Tarih
    24 Mart 2009 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler