Timuçin Esen Karasamba Zaman: 28 Mart 2009 Cumartesi Mekan: Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul 28 Mart">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Timuçin Esen'li Karsamba @ Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul

23 Mart 2009 00:00
Sahnede: Timuçin Esen
Karasamba
Zaman: 28 Mart 2009 Cumartesi
Mekan: Hayal Kahvesi Bistro - Taksim - İstanbul

28 Mart gecesi Hayal Kahvesi Bistro müdavimlerine

yine bir müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor. Solistliğini daha önce oyunculuğundan tanıdığımız Timuçin Esen’in yaptığı Karsamba, BİS sahnesinde unutulmaz bir geceye hazırlanıyor.


18 Aralık 2008 tarihinde Meşelik Sokak 8 numara, Hayal Kahvesi Bistro’nun açılmasıyla yeniden hayat buldu. 1992’den beri canlı müzik performanslarıyla adeta efsane olan ve gece hayatına yeni bir soluk getiren Hayal Kahvesi; bu yeni mekanıyla da bar-restaurant anlayışındaki farkını ortaya koydu.

İki katlı Hayal Bistro‘nun 300 m2’lik ve 80 kişilik oturma düzenine sahip üst katındaki açık mutfak steril yemek ortamını gözler önüne seriyor. Dünya mutfağından seçme lezzetlerle oluşturulmuş menüde, başlangıçlardan atıştırmalıklara, salatalardan ana yemeklere ve tatlılara kadar mutlaka denemeniz gereken geniş bir lezzet yelpazesi var. Üst katta hareket sabahın erken saatlerinde kahvaltıyla başlayıp, gecenin geç saatlerine kadar süren DJ performanslarıyla devam ediyor. Alt kattaki 160 m2’lik “BİS” sahnesi ise Salı’dan Cumartesi’ye Türkiye’nin tanınmış müzisyen ve tiyatrocularını “Hayalseverler”le buluşturuyor.

Yorumlar

Taze haberler