Ars Longa & Seha Can Zaman: 9 Nisan 2009 Perşembe - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: 20 TL - 15 TL İstanbul">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Ars Longa & Seha Can @ Ghetto - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Ars Longa & Seha Can
Zaman: 9 Nisan 2009 Perşembe - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 TL - 15 TL

İstanbul indie/underground sahnesinin önemli gruplarından olan Ars Longa, ismini Yarın Yarın isimli parça ile duyurdu. Dream pop ve indie öğelerini masalsı bir yaklaşımla müziğine yansıtan grup, ilk albümlerinin ön kayıt aşamasında. Özellikle İstanbul uyurken şarkıları için dansla hüznün şaşırtıcı buluşması yorumu yapılan Ars Longa müziğine kayıtsız kalamayacaksınız.

Seha Can 2005 yılında müzik okumak üzere İstanbul'a yerleştikten sonra o yıl ilk defa düzenlenen Nokia Supersound yarışmasında 'Kazanova' şarkısıyla ikinci olarak dikkatleri üzerine çekti. 2004 yılından itibaren kendi şarkılarını yazan Seha Can, yatak odasında kaydettiği ve Myspace üzerinden paylaştığı Kiraz Tazele, Yaz Avucuna gibi şarkıların ve konuk solist olarak katıldığı özel gecelerin de etkisiyle, albümü beklenen isimler arasında sıkça anılmaya başladı.

Two of the best alternative music groups in Istanbul converge at GHETTO tonight. Seha Can and his group introduce us to the best of the Istanbul indie rock scene. The night will continue with Ars Longa's music with its echoes of the dreamy tunes of Beatles, creative lyrics and mystical air.

Yorumlar

  • seha can kendini emre aydın sanmasın artık!
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    11 Nisan 2009 00:00
  • Ars Longa da Seha Can da muhteşem!Orada olmak..:)
    Üye
    lou salome
    Tarih
    9 Nisan 2009 00:00
  • Kim önce kim sonra çıkıcak yazsalardı da ona göre gelseydim. Seha Can'a bi kere katlandım bi daha katlanamam açıkçası.
    Ars Longa ise Sakin'in 2 gömlek üstü kanımca. Hiç olmazsa arak yapmıyolar, üstüne üstlük yeteneklilerde. Albümü bekler olduk, o derece...
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    8 Nisan 2009 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler