International Ska Circus Zaman: 16 Nisan 2009 Perşembe - 20:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücret: 25 TL - 20 TL Doğum">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

International Ska Circus @ Ghetto - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2009 00:00
Sahnede: International Ska Circus
Zaman: 16 Nisan 2009 Perşembe - 20:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücret: 25 TL - 20 TL

Doğum yeri Kingston, Jamaica olan ve günümüzde küresel bir fenomen haline gelmiş, reggae müziğin büyük babası ska müziğinin Birleşik Devletler� deki en büyük temsilcilerinden The Toasters ve Deal's Gone Bad, Fred Perry sponsorluğunda International Ska Circus'a konuk oluyor.

Ska'yı reggae, jazz, punk ve soul gibi türlerle harmanlayarak 28 senelik eşsiz soundlarını hiçbir ska grubunun gitmediği yerlere taşımayı amaçlayan The Toasters, 1981'de New York' da kuruldu. CBGB ve Danceteria gibi zamanının efsanevi kulüplerinde boy gösteren grup bugüne kadar dünya çapında 4000'den fazla konser verdi. Senelik ortalama 200 konserle müzik tarihinin en uzun süreli aktif kalan gruplarından biri olan The Toasters, 2009 sonuna kadar 5000. konserlerini verme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Deal's Gone Bad (CHI), İstanbul Ska Foundation (IST), Dengesiz Herifler (ANK), H.I.S (IST), Boss DJ (IST/ANK) gecenin diğer isimleri. GHETTO'da yapılacak International Ska Circus 3 yerli ska/reggae grubu, 1 dj ve 2 ana grubuyla son yılların en eğlenceli saatlerini yaşatacak. Dans ayakkabılarınızı giyin ve International Ska Circus'a hazır olun!

Legendary ska groups The Toasters and Deal's Gone Band will play during the International Ska Circus, an all-night ska extravaganza. Ska which originated in Jamaica in the late 1950s, and was the precursor to forms of reggae, will captivate you whether you are old or young.

Yorumlar

Taze haberler