Far East Revisted Zaman: 10 Nisan 2009 Cuma - 22:30 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücret: 30 TL - 20 TL Klasik eserleri yeniden">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Far East Revisted @ Ghetto - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Far East Revisted
Zaman: 10 Nisan 2009 Cuma - 22:30
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücret: 30 TL - 20 TL

Klasik eserleri yeniden yorumlayan Calefax beşlisi ve Hollanda'nın popüler caz üçlüsü Toni Overwater Trio, güçlerini birleştirerek sekiz kişilik yeni bir proje oluşturdular. Far East Revisited, Duke Ellington Orchestra için yazılmış muazzam suitlere düzenlemeleri ve yorumları ile yeniden hayat veriyor. Altı nefesli, davul ve bastan oluşan grup Hollanda'da verdiği başarılı konserlerden sonra 2009 yılında Yakın, Orta ve Uzakdoğu'da turneye çıkacaklar. Konserler, 1963'te Duke Ellington'ın turne rotasını izleyecek.

Grup, Duke Ellington'dan aldıkları ilham ile, konserlerinin 2. yarısında Duke Elington'ın bu turneye ithaf ettiği Far East Suit'i seslendirecekler.

Oliver Boekhoorn: Oboa
Maarten Ornstein: Klarnet ve saksafonlar
Ivar Berix: Klarinet
Raaf Hekkema : Saksafon
Jelte Althuis: Bas klarnet
Alban Wesly: Fagot
Tony Overwater: kontrabas
Wim Kegel: davul

Eight of the Netherlands best jazz musicians from the famous groups Calefax and the Tony Overwater Trio, come to Istanbul as part of a special tour through the Near, Middle and Far East following the 1963 route of Duke Ellington on one of his historic tours. They will play renewed compositions based on the music of this king of jazz, featuring six horns, base and drums.

Yorumlar

Taze haberler