Cümbüş Cemaat Durup Dururken Zaman: 23 Nisan 2009 Perşembe - 21:30 Mekan: Ghetto - Taksim -">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Durup Dururken & Cümbüş Cemaat @ Ghetto - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Cümbüş Cemaat
Durup Dururken
Zaman: 23 Nisan 2009 Perşembe - 21:30
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücret: 20 TL – 15 TL

Turkiye'deki yesil harekete yardim amaciyla duzenlenen bu gecede en sevdiğiniz şarkılar ‘hem eğlen, hem eylem’ koseptiyle GHETTO’da.. Durup Dururken ve Cümbüş Cemaat’in sahne alacağı geceye Elveda Rumeli dizi müziklerindeki berrak sesinden tanıdığımız Yasemin Göksu da konuk sanatçı olarak renk katacak.

Yeni Türkü’nün unutulmaz elemanlarından Fuat Oburoğlu ve bas gitarist Tuğrul Bayrak aralarına Hülya Aras, Devrim Özonur ve Barış Tığlı’yı alarak Durup Dururken’i kurdu. Grup, Dondurma Kral, Dostum Beyoğlu gibi sevilen şarkıları ve eskilerden Yedikule, Telgrafın Telleri, Bana Bir Masal Anlat Baba, Manolis gibi birçok unutulmaz şarkısını da Yeşiller için seslendirecek.

Udla gitarın, parmak ziliyle kastanyetin, klarnetle brutal vokalin, bass gitarla darbukanın, defle kajonun çakırkeyif yorumcuları Cümbüş Cemaat, Endülüs’ten Balkanlar’a, Meksika’dan Alaska’ya, Venezuella’dan Himalayalar’a, Avusturalya’dan Grönland’a farklı coğrafyaların müziklerini eğlenceli bir formda yorumlayacak. Gelin çocuklar gibi eğlenelim!

A double feature benefit concert for the Greens, the night will start with the veteran musicians of Durup Dururken who will play the new versions of the melodies we remember from the 70’s and 80’s. This nostalgic set will be followed by Cümbüş Cemaat’s renditions of music from all over the world in their funny fun style.

Yorumlar

Taze haberler