Olcayto Ahmet Tuğsuz Zaman: 22 Nisan 2009 Çarşamba Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücret: 25 TL Olcayto Ahmet Tuğsuz'u">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Olcayto Ahmet Tuğsuz & Longplay Vol 2 @ Ghetto - Taksim - İstanbul

7 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Olcayto Ahmet Tuğsuz
Zaman: 22 Nisan 2009 Çarşamba
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücret: 25 TL

Olcayto Ahmet Tuğsuz'u Eurovisyon Şarkı Yarışması'ndaki birincilikleri ve 80'lere damgasını vurmuş hit besteleri Dünya, Naciye, Hani, Total Disguise ile tanıyoruz.

Mart ayında, grubu LongPlay ile farklı bir yönünü keşfettiğimiz sanatçı tekrar GHETTO sahnesinde. Gitar ve vokali Tuğsuzun üstlendiği Longplay, Rock tarihinin kilometre taşı olmuş parçalarından oluşan müthiş bir repertuarıyla bizlerle olacak. Grubun diğer üyeleri de kendi enstrümanında virtüöz mertebesine ulaşmış genç sanatçılar. 1960'larda birer ikona dönüşen The Beatles, Rolling Stones, Animals, Doors, Deep Purple, Jimi Hendrix, James Brown, Moody Blues, Steppenwolf, Troggs, Procol Harum ve Yardbirds'ün şarkılarını, o günlerin rock müzik anlayışı içinde sunacaklar. İki gitar, klavye, bas ve davul ile katıksız rock bizi bekliyor.

A newly-formed band composed of the veteran Olcayto Ahmet Tuğsuz and his virtuoso group Longplay takes us back to the golden years of rock. A nostalgic night with the music we grew up with from Eurovisions's award-winning song writer. The group's other members are each gifted young musicians. Tuğsuz and his group will bring us back to the roots of rock and present a classic interpretation of the 1960's iconic music.

Yorumlar

Taze haberler