The Prodigy Nine Inch Nails Jane's">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rock'N Coke 2009 @ İstanbul

13 Nisan 2009 00:00
Sahnede:
18 Temmuz 2009 Cumartesi
The Prodigy
Nine Inch Nails
Jane's Addiction
Juliette and the New Romantiques
Emre Aydın
Howling Bells

19 Temmuz 2009 Pazar
Linkin Park
Santigold
Kaiser Chiefs

Mekan:
İsim: İstanbul Park - Formula 1 Pisti
Semt: Kurtköy - Tuzla - İstanbul
Şehir: İstanbul
Tarif: İstanbul Ankara yolunda gişeleri geçtikten birkaç km sonra ileride Güçbeyli sapağını göreceksiniz. Bu sapaktan dönüp Güçbeyli istikametinde ilerlediğinizde tabelaları takip ederek İstanbul Park'a ulaşabilirsiniz.

TEM (E-80)
İstanbul'dan Ankara istikametinde 22. km'de Sabiha Gökçen ve 25. km'de Şekerpınar-Bayramoğlu çıkıŞlarından İstanbul Park tabelalarını takip ederek İstanbul Park'a ulaŞabilirsiniz.

Ankara'dan İstanbul istikametinde İstanbul'a 25.km kala Şekerpınar-Bayramoğlu ve 22.km kala Sabiha Gökçen çıkıŞlarından İstanbul Park tabelalarını takip ederek İstanbul Park'a ulaŞabilirsiniz.

E-5 (D-100)
İstanbul'dan Ankara istikametinde Sabiha Gökçen ve Şekerpınar-Bayramoğlu kavŞaklarından İstanbul Park tabelalarını takip ederek İstanbul Park'a ulaŞabilirsiniz.

Ankara'dan İstanbul istikametinde Şekerpınar-Bayramoğlu ve Sabiha Gökçen kavŞaklarından İstanbul Park tabelalarını takip ederek İstanbul Park'a ulaŞabilirsiniz.

Şile Yolu
İstanbul E-5 ve TEM otoyollarından Şile Otoyoluna bağlanılarak, Şile istikametinde 16 km sonra İstanbul Park yol ayrımından tabelaları takip ederek İstanbul Park'a ulaŞabilirsiniz.

Servis Güzergahları
Anadolu yakası: Kadıköy, Bostancı
Avrupa yakası:Taksim, Mecidiyeköy

Fiyat:
Kombine+Kamp: 115,00 TL
Kombine: 95,00 TL
Günlük: 65,00 TL
Sahne Önü 1: 50,00 TL
Sahne Önü 2: 30,00 TL

Bilet: biletix.com

Yorumlar

  • Bu arada Yazmayı unuttum Zeytinli rock fest yeni adı Rock Tatili Foçayı dört gözle bekliyorum gercek Müzik ve Rock N roll kültürünü orda yaşayacagıma inanıyorum en azından kafa dengi bir cok arkadaşla kafa sallarız her halde :)
    Üye
    drums_player
    Tarih
    21 Temmuz 2009 00:00
  • Konsere gelen grupları ben geçtim
    Konser e gelen seyirci Rock N coke bir müzik festivali! podyum yeri degil nede tiyatro salonu . Konsere gelenler gezmeye piyasa yapmaya hatta kızlar erkek bulmaya erkeklerde kız bulmaya gelmiş. evet gelin kaynaşın ama hersey adabında olsun Gece prodigy performansı var adamlar tam gaz parçaları çalıyor aşagıda ise ölü bir seyirci vokal yuvarlak yapın dityor pogo için ama millet mal mal bakıyor . Vokal ısrar ediyor bir savaşçı istiyorum diyor ortalıgı karıştırması için ama hala daha millet kendi havasıonda zıplıyor. Hayko cepkin konseri milleti yara yara sahne önüne ilerliyoruz millet tiyatro izlermiş gibi Haykoyu izliyor tam bir pogo adımı atacakken millet bizi dışlıyor siz ne yapıyorsunuz diye cevaben pogo diyoruz ve bize verilen cevap oda ne yapmayın ondan . bumudur ya sen konsere gelmişsin ama neden bu arada bu cevabı veren elemanların üzerlerinde slayer t shirtleri falan :) Yani kısadan hisse yurt dışına çıkın bir festival görün ha cıkmazsanız bakın you tube dan izleyin eger rahatsız oluyorsanız böyle şeylerden gidin konseri evinizden izleyin . Eglenmeye gelen ama eglenmesini bilemeyen bir Rock N Coke seyircisi vardı alanda kusura bakmasınlar çoguda maldı. Bu arada festivale gitmeden cok ön yargım vardı LP ye ama canlı performansı cok iyi idi ama yine coşan sadece bizim 10 kişilik grubumuzdu ki o festivalde gözde biz olduk herkes böyle olsa sahnede çalanda performansın doruk noktasına gelir ve güzel görüntüler meydana çıkar . Belki grup elemanları dinleyenlerin üztüne atlar ama Türkiyede cok tehlikeli her an yere düşersiniz :) Böyle şeyler uygun degil tekrar söylüyorum eglenmeyi bilmeyen arkadaşlar siz festivalleri yakın zamanda numaralı koltuklarda seyredeceksiniz kimse önünüze gecmiyecek ve kimse zıplayıp pogo yapmıyacak mutlu olursunuz umarım. Sizede bu yakışır...
    Üye
    drums_player
    Tarih
    21 Temmuz 2009 00:00
  • teşekkür ederim jivago.. ancak ilk günden sonra olumsuz şeyler de yazıcam

    1 - asfaltta festival olmaz, zaten 40 derece sıcak asfaltta oldu 55 derece.
    2 - ana sahnenin önü öyle göt kadar olmaz
    3 - otoparktan festival alanına 10 dakka yürüyüş sonra servise bin soora 10 dakka daha yürüyüş olmaz..

    olumlular:
    1 - yeme içme para yükleme giriş çıkış ...aşırı kuyruk yoktu önceki seneler gibi
    2 - tuvaletler daha temizdi
    3 - nine inch nails muhteşemdi... kütür kütür çaldılar.

    bir duyumuma göre seneye ana sponsor vodafone olacakmış.. kim olursa olsun hazarfende yapılmalı..
    Üye
    sheltox
    Tarih
    19 Temmuz 2009 00:00
  • Güzel tespit olmuş, artık anlayana. Ağzına sağlık.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    16 Temmuz 2009 00:00
  • yine dayanamadım..

    heavy metalden başka müzik dinlemeyen bazı kişiler heavy metal gruplarının çıkmadığı festivalleri b.kluyorlar. ama bilmiyorlar ki ( ya da biliyorlar ama kendileri sevmedikleri için başkalarının da sevebiliyor olacağını bilmek istemiyorlar) nine inch nails ve prodigy gibi grupların müzik tarihindeki yerlerini ya da kaiser chiefs gibi linkin park gibi yeni nesil rock müziğinde önemli yer edinmiş grupları ( jane's addiction, santigold,howling bells gibi grupları zaten tanıdıklarını bile zannetmiyorum) ve ( alternatif sahnedeki ) özellikle yerli underground -indie müziğinin önemli gruplarının ve popüler Türk rock müziğinin önemli gruplarının hepsini bir arada barındıran bir festival Türkiye'de yapılabilecek her türlü heavy metal de dahil festivallerin ve bu tip müzik yapan genç grupların önünü açacaktır.

    her sene bok gibi denir ama her sene yine çok güzel geçer bu sene de çok güzel gececek.. adı gecen head liner grupları canlı dinlemek özellikle bu heyecanlı gençler için önemli bir tecrübedir at gözlüklerini çıkarın ve değişik müzik dallarında neler oluyor tecrübe edin.. (maddi durumu olmayanlara bişey diyemem tabi...)

    ayrıca unirock ..vs de var.. onları tercih edebilir insanlar.. ama bu tarafı tercih edenlere de saygı duymalılar.. bu gruplara da özellikle....
    ps. : ben iki festivalide ilgiyle takib ediyorum ve destekliyorum tüm bunlar biz müzikseverler için güzel organizasyonlardır.
    sevgiler..
    Üye
    sheltox
    Tarih
    16 Temmuz 2009 00:00
  • Linkin Park ile tanışmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurunuz.
    http://www.rockncoke.com/LinkinPark.aspx
    Üye
    beklicem321
    Tarih
    15 Temmuz 2009 00:00
  • sadece prodigy için bile gidilir
    Üye
    gizzie
    Tarih
    12 Temmuz 2009 00:00
  • bu ne biçim festival be?insan bi şuraya heyecan verici bir isim koyar.grup 84'ü koysan daha heyecan verici durur.
    Üye
    portugese
    Tarih
    17 Haziran 2009 00:00
  • Rock'n Yok.
    Üye
    harpattack
    Tarih
    1 Mayıs 2009 00:00
  • dandik mandik, böyle festivaller olsun da, festivaller arası rekabet falan ayağına diğer festivaller ucuzlasın :D
    Üye
    skater_memo
    Tarih
    28 Nisan 2009 00:00
  • rakın koka yakışan da budur zaten:D
    Üye
    sebzeli_çorba
    Tarih
    27 Nisan 2009 00:00
  • arkadaşlar herkesin müziğine emeğine lütfen saygı gösterin bu ne böyle b.oktan gruplar yok bilmem ne falan yazmayın gerçekten artık bu yorumları okumaktan sıkıldı insanlar beğenmiyorsanız gitmezsiniz bu kadar basit ama hayattaki en kötü şey bi insanın emeğini yok sayıp ona mantık dışı şeyler söylemektir bu tür söylemlerden lütfen kaçınalım eleştriniz tabi ki olur ama hakaret etmeden bunu dile getirin herkese saygılar
    Üye
    kissofvanity
    Tarih
    24 Nisan 2009 00:00
  • Ben bir rockistanbulu bilirim o kadar. Bu kadar eğlendiğim bir festival olmamıştı...
    Üye
    dimateu
    Tarih
    24 Nisan 2009 00:00
  • The Prodigy
    Nine Inch Nails
    Jane's Addiction
    yahu bu üç ismi bir arada görmek kadar kutsal bir şey olablir mi, tarzı uymayan başka konserlere gider de, bu kadar rock ve tekno tarihinde köşetaşı üç grubu birarada bulup da şükretmeyene ne diyim ben..
    Üye
    kdakan
    Tarih
    23 Nisan 2009 00:00
  • Başka ne atraksiyonlar olacak?
    Üye
    yerenay
    Tarih
    23 Nisan 2009 00:00
  • 22 Nisan 2009 Çarşamba | Yazan: jiwago-

    Bu dediğin grupların arasında Tokio Hotel olduğunu unuttun sanırım ya da bilmiyor rastgele yazıyorsun ? O değilde sen oy veren herkesin bir nevi günahını alıyorsun 24 saat oy verecek kadar Emre Aydın fanı olan gencler tas catlasa bi elin parmagını gecmez sen oy veren herkesi bu kefeye koyuyorsun onu geç verdiklerini varsay Türkiyede'den bir sanatçı dünyaca ünlü bir müzik kanalında birincilik elde ediyor ister dinle , ister dinleme keyfin bilir gururlanıp göğsün kabaracağına hala laf sokmak için saçma sapan muhabbetlere giriyorsun. At gözlüğüyle bakma arkadaşım
    Üye
    cthulhu
    Tarih
    22 Nisan 2009 00:00
  • Herkes Emre Aydın' a takmış daha önce MTV Türkiye tarafından Türkiye'nin en iyisi seçilen Emre Aydın'ın 2008 MTV EMA'da Avrupa'nın en iyi sanatçısı seçildiğini nedense kimse söylemiyor saçma sapan espiriler döndürülüyor yok elma şekeriymiş falanmış filanmış. Bu Kolpa organizasyona Emre Aydın bile çok bence ama neyse. Herkes boş bulduğu yere çadır kurmayı ihmal etmesin , beklentiler boşa çıkmasın gençler ;)
    21 Nisan 2009 Salı | Yazan: cthulhu


    Hiçbir grubun hayranı mtv'nin sitesinden 24 saat aralıksız oy atıcak kadar boş ve gerizekalı olmadığı için emre aydın avrupa'nın "sözde" en iyi sanatçısı seçilmiş olmasın ?
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    22 Nisan 2009 00:00
  • hızlı girdiler çabuk söndüler...bu kadar büyük bütçeli bi organizasyonda istikrarı sağlamak bu kadar zor mudur?
    düşük bütçeyle harikalar yaratan organizatörler ve organizasyonlar karşısında saygıyla eğiliyorum ve daha çok eğleniyorum efenim=)
    zeytinliyi dört gözle bekliyorum ;)
    16 Nisan 2009 Perşembe | Yazan: simONbass

    aynen katılıyorum, tüm eziyetlere rağmen zeytinli, rock kültürüne daha yakın bence, eğlence ucuz ve sınırsız;)
    Üye
    tuchi894
    Tarih
    21 Nisan 2009 00:00
  • Herkes Emre Aydın' a takmış daha önce MTV Türkiye tarafından Türkiye'nin en iyisi seçilen Emre Aydın'ın 2008 MTV EMA'da Avrupa'nın en iyi sanatçısı seçildiğini nedense kimse söylemiyor saçma sapan espiriler döndürülüyor yok elma şekeriymiş falanmış filanmış. Bu Kolpa organizasyona Emre Aydın bile çok bence ama neyse. Herkes boş bulduğu yere çadır kurmayı ihmal etmesin , beklentiler boşa çıkmasın gençler ;)
    Üye
    cthulhu
    Tarih
    21 Nisan 2009 00:00
  • Yazık be. 1 sene ara veriyorsun, ama 1 arpa boyu ilerlemiyorsun. Arkadaşlar çok güzel yazmışlar. Ayrıca F1 alanı saçmalığıda ne anlam veremedim...
    Üye
    VokHaL
    Tarih
    21 Nisan 2009 00:00
  • linkin parkmı waw en sağlamı bu olucak korn dan sonra
    Üye
    carnage13
    Tarih
    21 Nisan 2009 00:00
  • Rock'n Coke'tan hep tiksindim. Gitmem diye büyük yemin etmiştim hatta. Ama sanırım tükürdüğümü yalamam gerekecek. Prodigy nerdeyse ben oradayımdır. Evet.
    Üye
    acilgünah
    Tarih
    21 Nisan 2009 00:00
  • bir sene aradan sora anca arayı Iron maiden kapatırdı. hah gülesim geldi çıkan gruplara bak ya
    Üye
    basçı_fare
    Tarih
    20 Nisan 2009 00:00
  • nerde eski rock'n coke lar:( valla çok traş yaa emre aydını geçtim diğer gruplar ne öyle ...???? çoluk çocuğum olsaydı eğlendirmeye götürürdüm ... elma şekeri ve emre aydın:)
    Üye
    beru
    Tarih
    20 Nisan 2009 00:00
  • Nine Inch Nails gelmesi çok güzel olmuşda,Uni-Rock la aynı zaman diliminde olması bunu o kadar güzel bir haber yapmıyor.
    Üye
    beyaz gece
    Tarih
    19 Nisan 2009 00:00
  • saçma saçma boş beleş gruplar.. adam akıllı bi grup gelmez ki!!!
    Üye
    buraque1907
    Tarih
    19 Nisan 2009 00:00
  • hani olum foo fighters, hani canım radiohead..?
    Üye
    tearful days
    Tarih
    19 Nisan 2009 00:00
  • valla ben daha hiç bu organizasyona katılmadım böyle devam ederse katılmamda bunlar ne ya ben bunların mp3ünü indirmiyorum netten :D
    Üye
    Strongest
    Tarih
    19 Nisan 2009 00:00
  • Bir yıllık ara Rock'n Coke a yaramış yani tebrikler.Sizleri İbrahim Tatlısesin alkışlarına Seda Sayanın kokulu öpücüklerine boğuyorum.
    Üye
    baba beni okul
    Tarih
    19 Nisan 2009 00:00
  • yazık olmuş, gerçekten berbat gruplar
    Üye
    ppcast
    Tarih
    19 Nisan 2009 00:00
  • Ya usta bu ne ya ! Formula pistini konser alanı yapmak ? tabi bişeye yaramıyor f1 pisti ne yapacaklar ya başka...iyi tamam anladık da bu gruplar ne böyle yahu? Kaç senedir aynı şey adam gibi birini getirmiyorlar şuraya ya :/
    Üye
    safaipek
    Tarih
    18 Nisan 2009 00:00
  • beş para etmez. Radiohead deniliyordu foo fighters deniliyordu : )) cix. cacik ötesi.
    Üye
    PlayThatMusic
    Tarih
    17 Nisan 2009 00:00
  • 10 tane grup ismi yazıyor insanlar gidip emre aydın'a takılıyor, amaç b.k atmak olunca sebep bir şekilde bulunuyor yani..
    Üye
    heretixlave
    Tarih
    17 Nisan 2009 00:00
  • headliner yokmu???????
    Üye
    erdalyet
    Tarih
    17 Nisan 2009 00:00
  • http://www.olymposbeach.com/tr/ ilgilenler için
    Üye
    robzombie
    Tarih
    17 Nisan 2009 00:00
  • o kadar para ver eziyet çek emre aydını dinle başka
    festival isteyenler 1.Uluslararası Reggae Festivali var antalyada 4 gün deniz güneş Reggae ne istersin ki başka
    Üye
    robzombie
    Tarih
    17 Nisan 2009 00:00
  • hızlı girdiler çabuk söndüler...bu kadar büyük bütçeli bi organizasyonda istikrarı sağlamak bu kadar zor mudur?
    düşük bütçeyle harikalar yaratan organizatörler ve organizasyonlar karşısında saygıyla eğiliyorum ve daha çok eğleniyorum efenim=)
    zeytinliyi dört gözle bekliyorum ;)
    Üye
    simONbass
    Tarih
    16 Nisan 2009 00:00
  • Her kitleye hitap etme zorunluluğu yoktur her festivalin. Uni-Rock bunlardan biridir. Uni-Rock'ta bana göre boktan bi festival. Rock'n Coke'ada boktan gruplar geliyo, ama sevdiğim NIN, Kaiser Chiefs, Prodigy, Jane's Addiction gibi babalarda geliyor. Ama bellerophon'un dediği gibi Emre Aydın'ın ismi şu saydığım isimlerden herhangi birinin üstüne yazılsın afişte, adımımı bile atmıycağım festival olacaktır. Koyıyım Emre Aydın'a yeter lan. Oh be...
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    16 Nisan 2009 00:00
  • Dünyanın en dandik festivali. 14 - 22 yaş Linkin Parkçılar için süper bi konserdir.

    Şu ülkede olucak tek adam gibi festival Uni- Rock tır.
    Üye
    QzqüR
    Tarih
    16 Nisan 2009 00:00
  • Fiyat çok çok çok uygun bu gruplar ve festival atmosferi için...
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    16 Nisan 2009 00:00
  • artık ben grup ıcın gıtmeyı bıraktım 2 senedır ortamı ıcın gıdıyorum tavsıye ederım :)bu arada bazı yerlerde foo figtersta yazıyor.
    Üye
    phonedeep1
    Tarih
    16 Nisan 2009 00:00
  • Vasat gruplar , müzisyenler..

    Ac-dc ,aerosmith , bon jovi getirde headliner görelim bunlar ne be üniversite festivali gibi, cimri kolacılar,kazandığınız paraları bu ülkenin gençliğine harcayın biraz. onlar sayesinde kazanıyorsunuz unutmayın..
    Üye
    istasyonvagon
    Tarih
    15 Nisan 2009 00:00
  • 'hayal kırıklığı'nın çeşitli sözlüklerdeki karşılığı..
    Üye
    T_TRiSTANİA
    Tarih
    15 Nisan 2009 00:00
  • sonunda buda oldu.headliner emre aydın galiba..kaldırıp atılası festival...insan iki düzgün grup getirir.hergün taksimde çalan adamları değil..
    Üye
    bellerophon
    Tarih
    15 Nisan 2009 00:00
Toplam 44 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler