Batı Yakası grubu Pmd Yapım tarafından piyasaya sürülen ilk">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Batı Yakası

17 Nisan 2009 00:00

Rock’n Dark Express 2008 Rock Müzik Yarışması’nın birincisi Çanakkale’li Batı Yakası grubu Pmd Yapım tarafından piyasaya sürülen ilk albümleriyle müzik dünyasına “merhaba” diyor.

Prodüktörlüğünü şarkı yazarı/müzisyen/prodüktör Cem Özkan’ın üstlendiği albümün kayıtları ve mix’leri SoundCheck Stüdyosu’nda gerçekleştirildi. Aylar süren titiz bir çalışma sonucunda tamamlanan albümde Batı Yakası’na süpervizör olarak Uğur Arslantürkoğlu (Gece Yolcuları) ve Göktuğ Şenkal (DörtXDört) gibi ünlü müzisyenler eşlik etti. Albümde konuk müzisyen olarak Cellissima grubundan Gülyar Balcı viyolonseliyle yer alıyor. Albümün mastering’i New York Sterling Sound’da Steve Fallone tarafından yapıldı.

Batı Yakası ismini taşıyan albümde söz ve müzikleri Batı Yakası’na ait 10 yepyeni şarkı yer alıyor.

Kapak çalışması Aptülika imzası taşıyan albümün çıkış şarkısı “4 Gün Önce”. Şarkının Devrin Usta tarafından çekilen video klibi müzik kanallarımızda yayınlanmaya başlandı. Grubun fotoğrafları Serkan Eldeleklioğlu imzası taşıyor.

Korhan Çelik(vokal/gitar), Can Bezgen(gitar), Altuğ Şenkal(bas gitar) ve Ergün Yıldız(davul)’dan oluşan Batı Yakası Ocak ayından itibaren Rock’n Dark Express 2009 Rock Müzik Yarışması kapsamında Ankara, Trabzon, İzmir, Çanakkale, Eskişehir, Antalya ve İstanbul’da sahne aldı. 18 Nisan’da Adana bölge finalinde ve 9 Mayıs’ta İstanbul’da Büyük Final’de de sahne alarak şarkılarını müzikseverlerle paylaşacaklar.

Yorumlar

  • başarılar batı yakası eleştiriler moralinizi bozmasın herkesin başına geliyor.tam gaz yola devam...
    Üye
    mert1
    Tarih
    28 Mayıs 2009 00:00
  • yine mi bu itici grup ?
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    17 Mayıs 2009 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler