WhoMadeWho Zaman: 8 Mayıs 2009 Cuma - 23:00 Mekan: Tamirane - Eyüp - İstanbul Fiyat: Tam: 39,50 TL Öğrenci: 34,50 TL Bilet: - 18 yaş sınırı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

WhoMadeWho @ Tamirane - Eyüp - İstanbul

20 Nisan 2009 00:00
Sahnede: WhoMadeWho
Zaman: 8 Mayıs 2009 Cuma - 23:00
Mekan: Tamirane - Eyüp - İstanbul
Fiyat: Tam: 39,50 TL
Öğrenci: 34,50 TL
Bilet:

- 18 yaş sınırı vardır
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. sokmak yasaktır.
- Etkinlik ayaktadır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

60ların psychedeliasını, 70lerin stoner rock'ı, 80lerin mutant disco'su ve 90ların electronica'sını ustaca harmanlayıp özgün sound'larını yaratan, indie, electro-indie ve disco'nun Avrupa'daki yükselen yıldızları, Danimarkalı üçlü WhoMadeWho canlı performansları ile 8 Mayıs 2009 Cuma akşamı Tamirane'de sahne alıyor olacak. WhoMadeWho öncesi, Mr. NoName, dj setiyle herkesi Mayıs'ın en çarpıcı canlı performansına hazırlıyor olacak.

Olağanüstü sesli vokalist ve basçı Tomas Hossding, vokalist, besteci ve gitarist Jeppe Kjellberg ve davulcu Tomas Barford oluşan WhoMadeWho, Alman disco plak şirketi Gomma Records'dan çıkan, Out the Door, Space to Rent gibi birçok parçalarından sonra, 2005'de çıkan ilk albümleri ile beraber sadık ve hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi kazandı.

WhoMadeWho, unutulmaz ve çarpıcı canlı performansları ile Daft Punk, Hot Chip, Justice ve LCD Soundsystem gibi gruplarla birçok festivalde aynı sahneyi paylaştı, 2007'de İspanya'nın en büyük festivali Benicassim'de Klaxons yerine ana grup olarak sahne aldıktan sonra da hızla nüfuzunu artırdı.

23 Mart 2009'da çıkan yepyeni ikinci albümleri The Plot, bir yandan geçmişin müziklerine saygı gösterirken bir yandan da postmodern sesleri içeriyor.

Yorumlar

Taze haberler