Play Zaman: 1 Mayıs 2009 Cuma - 23:30 Mekan: Forte - Beyoğlu - İstanbul 2006 Nisan ayında öncelikle organizasyon firmalarına hizmet vermek için">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Play @ Forte - Beyoğlu - İstanbul

28 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Play
Zaman: 1 Mayıs 2009 Cuma - 23:30
Mekan: Forte - Beyoğlu - İstanbul

2006 Nisan ayında öncelikle organizasyon firmalarına hizmet vermek için kurulan PLAY grubu, İstanbul'un önde gelen eğlence merkezlerinde de bir çok kez programlar yaparak hayran kitlesini her geçen daha da arttırmıştır.

Sektördeki ismi Pop - Rock olarak bilinen tarzıyla grup, vokalde Merve Yasak, vokal ve ritm gitarda Engin Varul, gitarda Engin Ören, bas gitarda Cenk Seyhun, klavyede Tolga Karatuna ve davulda Ayhan Tazeoğlundan oluşuyor. Grup, uzun yıllara dayanan dostluklarını sahneye taşıyarak, izleyenlerine samimi bir eğlence vaat ediyor.

Sürekli olarak yenilenen ve güncellenen repertuarlarında Sting, Lenny Kravitz, Duman, Gloria Gaynor, Deep Purple, Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Pink Floyd, Athena , Maroon 5, MFÖ gibi dünyanın ve Türkiyenin daha birçok sevilen şarkıcı ve gruplarından şarkılar bulunduran PLAY grubu izleyenlerine sınırsız eğlenceyi garanti ediyor.

Sevdiğiniz şarkıları birlikte söylemek, eğlenmek ve dansetmek için Let The Music PLAY on

Yorumlar

Taze haberler