Barobanda Timesnewroman Zaman: 13 Mayıs 2009 Çarşamba - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Barobanda & timesnewroman @ Ghetto - Taksim - İstanbul

29 Nisan 2009 00:00
Sahnede: Barobanda
Timesnewroman
Zaman: 13 Mayıs 2009 Çarşamba - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücret: 20 TL � 15 TL
Bilet:

2006 yılında kurulan BaroBanda nam-i diğer Gecko Roman Project,

Alışılmışın dışında olan tarzları ve yaklaşımları ile, doğu ve batı müzikleri arasında çok farklı ve heyecanlı müzik köprüleri kuruyorlar. Ağır aksak Anadolu ritimlerinden dub, funk, jazz, hiphop ve drum and bass gibi dünya ritimleri arasında gidip gelen yorumları ile Barobanda, sürprizlerle dolu bir müzik grubu.

Vokaller ve gitarlarda Murat Yücel (Türkiye-Avustralya), Roman klarnet virtiözü

Savaş Zurnacı ve Avustralyalı saksofonist Alisha Brooks'a (Avustralya) Türkiye'den ve Avustralya'dan farklı ritimciler ve elektronik alet-edevatlar ile geleneksel müziklere yepyeni bir boyut getiriyorlar.

2009 yılı baharında çıkması beklenilen albümleri üzerinde yoğunlaşan Barobanda, kuruluşundan bu yana geçen kısa sürede yurtiçi ve yurtdışında sayısız konserler verdi ve festivallerde sahne aldı. Katıldıkları festivallerden bazıları: Ost-Festival (Viyana, Avusturya), Kozseg Festival (Kozseg, Macaristan), Euro 2008 (Avrupa Futbol Şampiyonası Viyana açılışı, Viyana Avusturya), Dünya Festival (Rotterdam, Hollanda), POPKOMM (Berlin, Almanya), Esperantella Festival (Viyana, Avusturya) ve Malandragem Festival (Graz, Avusturya).

Yorumlar

Taze haberler