Ayhan Sicimoğlu Rodrigo Rodriguez Cesar Correa
Kapat
..yükleniyor..
    Kapat
    İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
    Müzik Haberler Blog

    Ayhan Sicimoğlu Ft. Buena Vista Revisited Vol 2 @ Ghetto - Taksim - İstanbul

    29 Nisan 2009 00:00
    Sahnede: Ayhan Sicimoğlu
    Rodrigo Rodriguez
    Cesar Correa
    Amik Guerra
    Lenia Diaz
    Zaman: 15 Mayıs 2009 Cuma - 21:00
    Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
    Fiyat: Ücret: 25-30-40 TL

    2009 yılının ilkbaharında Ayhan Sicimoğlu Buenavista Revisited Ghetto'nun kapısını çaldığı zaman gönlü melodiler ve telefonu da dünyanın sayılı müzisyenlerinin numaraları ile dolu idi. Şu an yaşayan yeni nesil piyanistlerden en sıkısı Peru'lu Cesar Correa, Küba'dan müthiş şarkıcı kadın Lenia Diaz Diaz, 'Ayhan Sicimoğlu Friends and Family' albümündeki nefesli aranjmanlarının mesul müdürü, Küba'nın genç kuşak trompetcisi Amik Guerra ve Sicimoğlu grubunun demirbaş'ı timbalero/rapper, Cartagena Kolombiya'dan Rodrigo Rodriguez. Ayhan Sicimoğlu ve bu sıkı müzisyen ordusu İstanbul'dan da yardımcı kuvvetler ile 15 Mayıs'ta İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosunu, 16 Mayıs'ta ise Ghetto'yu kuşatacaklar.

    İzmir'de Smyrna Organizasyon'un Istanbul'da Ghetto Genune Music Lounge'ın organize ettiği konserlerde Kübalı ve Latin Amerikalı Müzisyenler sahne alacak.

    Cesar Correa ve Rodrigo Rodriguez, yanlarına aldıkları Amik Guerra ve pek çok yetenekli müzisyen ile birlikte İsviçre'de kurdukları Mercadonegro adlı dev salsa orkestrası ile Latin müziği kıtasının dışına taşıdılar. Salsa kraliçesi Celia Cruz, Latin müziğin devleri Tito Nieves, Cheo Feliciano gibi isimlerin dışında, George Benson, Carlos Santana, Barry White, Deep Purple, Tom Jones gibi dünyaca ünlü isimlerle de çalıştılar. Bu 4 yetenekli Latin müzisyenin katilimiyla klasik Buena Vista yorumlarından yola çıkıp, doğaçlama bir Latin rap/reggatone sounduna kadar yol alınacağı hafızalardan çıkmayacak program 15 Mayıs'ta İzmirlilere 16 Mayıs'ta İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Yorumlar

    Taze haberler