DJ Murat Uyar Zaman: 9 Mayıs 2009 Cumartesi - 22:00 Mekan: Studyo 54 - Cihangir, Beyoğlu - İstanbul Fiyat: Tam:25 YTL - 1(bir) içki dahil - 18">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

DJ Murat Uyar @ Studyo 54 - Cihangir, Beyoğlu - İstanbul

30 Nisan 2009 00:00
Sahnede: DJ Murat Uyar
Zaman: 9 Mayıs 2009 Cumartesi - 22:00
Mekan: Studyo 54 - Cihangir, Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Tam:25 YTL
- 1(bir) içki dahil
- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 22:00’dir.
Bilet: biletix.com

MURAT UYAR ALBÜM TANITIM GECESİ
DJ MURAT UYAR - DJ UĞUR CAN KAYA

Türkiye çapında yaptığı işlerle yıllardır isminden söz ettiren
MURAT UYAR;

Müziklerinde insanlarla iletişimi seçen ve tek düze müzik kültüründen uzak olan Murat Uyar‘ın müziklerinde çoğunlukla commercial (popüler) müziğin ön planda olduğu net bir şekilde fark edilmektir.
Çalıştığı sanatçılardan biraz bahsetmek gerekirse; Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Burcu Güneş, Murat Boz gibi başarılı müzisyen dostları ile ortak şarkılar hazırlayan Murat Uyar, yaratıcılığı ve yaptığı düzenlemelerle bu işte ne kadar usta olduğunu kanıtlıyor.
Çok yakında yeni albümü ile müzik severlerin karşısına çıkacak olan MURAT UYAR yepyeni sürprizleri ile sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak
DJ ve Prodüktör Murat Uyar “Freed From Desire” parçasına yaptığı Rmx ile Dünyadaki sayılı Dj lerin setlerinde yer almaya başarmıştı. Yurt dışında Murat Uyar'ın tanınması aslında bir nevi böyle gerçekleşti. 2008 yılında ise yaptığı “Whine Up” Rmxi ile avrupa’daki bir çok radyonun listesine girmeyi başararak yeni yaptığı set ve rmxleri dünya ülkelerinin yerel radyolarında hala yayınlanmaktadır..
Yurt içi ve yurt dışında performans göstermeye hızla devam eden Murat Uyar, müzik severler için uykusuz kalmaya devam ediyor…

9 Mayıs 2009 Cumartesi gecesi 22:00’de başlayıp, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan bu organizasyon; İstanbul Cihangir'de kapılarını açan STUDYO 54 müdavimleri ve yüzlerce MURAT UYAR hayranının katılımı ve eğlence sever ile gerçekleşecek..

DJ’ler ve vokaller eşsiz performanslarını sergilerken,
daha bir çok Sanatçı, Dans Showları ve sponsorların sürpriz hediyeleri ile gece unutulmaz bir hal alacak ve eğlence tavan yapacak..

Yorumlar

Taze haberler