Jason Mraz, We Sing. We Dance. We Steal">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Jason Mraz - We Sing. We Dance. We Steal Things.

6 Mayıs 2009 00:00

"I'm Yours" single'ıyla uluslararası anlamda çıkış yapan Jason Mraz, We Sing. We Dance. We Steal Things. albümüyle karşınızda.

1977 doğumlu Amerikalı müzisyen Jason Mraz, kariyerinin üçüncü albümü We Sing. We Dance. We Steal Things. İle uluslararası müzik piyasasındaki çıkışını yapıyor. 2002’de ilk albümü “Waiting For My Rocket To Come”ı yayımlayan Mraz, 2005 tarihli “Mr. A-Z” ile Billboard Hot 200 listesinde beşinci sıraya kadar yükselmeyi başardı. Sanatçı, We Sing. We Dance. We Steal Things. albümünün yayımlanmasıyla aynı listeye üçüncü sıradan giriş yaptı.

Sadece Amerika’da değil Avrupa’da da adından söz ettirmeye başlayan Jason Mraz, albümünden yayımladığı ilk single ‘I’m Yours’ ile Billboard Hot 100 listesinin zirvesini ele geçirdi. Kariyerinin ilk bir numarasına ‘I’m Yours’ ile sahip olan müzisyen, aynı zamanda Yeni Zelanda ve Norveç’te de listelerin zirvesine yerleşti.

Jason Mraz, ‘I’m Yours’ ile 51. Grammy Ödülleri’nin de adayları arasında yer aldı. ‘Yılın Şarkısı’ ve ‘En İyi Erkek Pop Vokal Performans’ kategorilerinde Grammy’ye aday olan Mraz, başarıyı yakaladığı albümü için Martin Terefe ile çalıştı. Glasgowlu sanatçı David Shrigley’nin bir çalışmasına atıfta bulunan ismi ve kapak tasarımıyla dikkat çeken We Sing. We Dance. We Steal Things.’te Jason Mraz’a ‘Details In The Fabric’te James Morrison ve albümün öne çıkan şarkılarından ‘Lucky’de Colbie Caillat eşlik ediyor.

Yorumlar

Taze haberler