Proudpilot grubunun, "Monsters Exist" isimli ilk albümü 1 Mayıs’tan itibaren müzik">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Proudpilot - Monsters Exist

6 Mayıs 2009 00:00

Peyote Müzik'in ikinci yapımı Proudpilot grubunun, "Monsters Exist" isimli ilk albümü 1 Mayıs’tan itibaren müzik marketlerde.

Ekin Üzeltüzenci, Pınar Üzeltüzenci ve Kaan Akay tarafından 2000 yılında kurulan Proudpilot’ın Monsters Exist albümünün kayıtları Deneyevi Stüdyolarında gerçekleştirildi.

Mastering’ini Burak Tamer’in, kapak tasarımını Erden Özer Yalçınkaya’nın üstlendiği albüm Peyote - Thrill Jockey işbirliği çerçevesinde ABD’de satışa sunulacak.

Vokal, klavye, bas gitar ve davulla olabildiğince içgüdüsel yollardan bir birlik kurarak oluşturulan Proudpilot'ın müziği, köksüzlüğü, agresif tema ve ritm döngüleri ile rock müziğin alt türlerine yakın duruyor.

Albümü aynı zamanda Peyote'den de edinebilirsiniz.
"Biri bas, diğeri klavyede iki kız kardeş ve harika bir davulcu. Şarkı söyleyip, mırıldanıp çığlıklar atıyor, aletlerinden en ilkel sesleri çıkarmaktan çekinmiyorlar. Peyote’deki performanslarıyla nam salan Pınar-Ekin Üzeltüzenci ve Kaan Akay, başdöndüren loop’lar, sayıklamalar, haykırışlar ve paralize eden davul ataklarıyla oluşturdukları bu ‘elektronik ayin’i şimdi bir albüm haline getirdiler: Monsters Exist. Bu hipnotik 40 dakikayla tanışmadan önce yanınıza erzağınızı alın, çantanızı eksiksiz yapın. Hiç beklemediğiniz yerlere gidebilirsiniz."

Yorumlar

  • Türkiye'de piyasaya oynamadan albüm yapmanın yolu müzik dergiciliğinde isim ve çevre yapmaktan geçiyomuş meğer. Yok anlamadım, Bant'ından Rolling Stone'una hepsinin mi yazarı müzisyen olur kardeşim ?
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    10 Mayıs 2009 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler