Tarkan MFÖ Zaman: 11 Mayıs 2009 Pazartesi Mekan: İsim:İstanbul Kültür Üniversitesi Semt:Ataköy Kampüsü">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

İstanbul Kültür Üniversitesi 7. Şenliği Bahar

6 Mayıs 2009 00:00
Sahnede:
Tarkan
MFÖ
Zaman: 11 Mayıs 2009 Pazartesi
Mekan:
İsim:İstanbul Kültür Üniversitesi
Semt:Ataköy Kampüsü
Şehir:İstanbul

İstanbul Kültür Üniversitesi, geleneksel bahar şenliklerinin 7.sini yine birbirinden ünlü isimleri bir araya getirerek düzenliyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü’nde; 11 – 15 Mayıs tarihlerinde İstanbul gençliğini Tarkan, MFÖ, gibi pek çok sanatçı ve grupla buluşturacak olan festivalde kimler yok ki!

35.000 gencin katılacağı büyük festival…

İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olmaya hazırlandığı bu günlerde, 1997 yılından bu güne gelişimini sürekli hızlandırarak ülkemizin sayılı üniversiteleri arasındaki yerini alan İstanbul Kültür Üniversitesi, 7. Bahar Şenliği’ne yaklaşık 35.000 gencin katılımını bekliyor. Utopia tarafından düzenlenen şenlikte pek çok sosyal aktivitenin yanı sıra Mega Star Tarkan; Efsane grup MFÖ; ilk albümüyle ünlü Dj, Uğur Kirik; 70-80-90 lı yılların unutulmaz parçalarından oluşan “Şahane Yıllar” projesi ile Ataberk gibi sanatçı, grup ve DJ’lerin ve daha birçok ismin katılımı ile yoğun bir program yer alıyor.

İlk üç gününde Üniversitelerin amatör müzik gruplarının ve yaptıkları müziğe inanan, kendini kitlelere duyurmak isteyen diğer grupların da sahne alma imkanı bulacakları bu aktivitede, akşam üstleri 17:00-20:00 arasında ise palmiye ağaçlarının yer aldığı çim alanda Bodrum ve Antalya’daki plajlardan aşina olduğumuz; ünlü Dj lerle Happy Hour Party’leri gerçekleşecek.

Gençler, gün boyu langırt, streetball, twister, jenga gibi oyunlarla tüm yılın ders stresini atarken, geceleri ise Türkiye’nin önde gelen sanatçı, grup ve DJ’lerinin sahne aldığı performanslarla eğlenceye doyacaklar.

İstanbnul Kültür Üniversitesi kapılarını tüm gençlere açıyor…

İstanbul Kültür Üniversitesi bu sene ilk kez, sadece kendi öğrencilerine değil, tüm gençliğe kapılarını açıyor. Böylece İstanbul gençliği, bu şenlik aracılığıyla İstanbul Kültür Üniversitesi’nin öğrencilerine sunduğu sosyal imkanları tanıma fırsatı bulacak. Ayrıca Üniversitenin tanıtım standları ile de üniversiteye hazırlanan gençler, İstanbul Kültür Üniversitesi olanakları hakkında da detaylı bilgi alabilecekler.

Şenlik biletlerine İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü’nden ve Biletix’ten ulaşmak mümkün.

Yorumlar

  • eet gecen sene koüdeki senlıkte son gunde ıptal ettıler konserı :/ bir husran olmustu bızım ıcın.
    Üye
    kopalm_beraber
    Tarih
    12 Mayıs 2009 00:00
  • koü ye teşrif edeceklerdi ama parayı peşin isteyince olmadı maalesef...
    Üye
    vampiria8
    Tarih
    11 Mayıs 2009 00:00
  • MFÖ .... Harika doğrusu çok konserlerini göremiyoruz zaten gidilebilir ... Ahh 1990'lardaki 2000'lerdeki konserleri ....
    Üye
    BluesBand_70
    Tarih
    7 Mayıs 2009 00:00
  • İşte böyle etkinlikler görmek istiyoruz. "May Fastival" gibi şeyler değil. Umarım eğlenceli bir etkinlik olur. Gidecek olanlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
    Üye
    titreM
    Tarih
    6 Mayıs 2009 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler