Duman Bedük Jukebox Zaman: 23 Mayıs 2009 Cumartesi - 12:00 Mekan: Sabancı">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

SUŞenlik '09 @ Sabancı Üniversitesi - Orhanlı - İstanbul

8 Mayıs 2009 00:00
Sahnede:
Duman
Bedük
Jukebox
Zaman: 23 Mayıs 2009 Cumartesi - 12:00
Mekan: Sabancı Üniversitesi, Orhanlı
Istanbul
Fiyat: 30,00 TL
Bilet: biletix.com
--
- Kapıda Bilet Fiyatı 35,00 TL
- Kapı açılış: 12.00’dir.
- Organizasyon ekibinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır.
- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları sokmak yasaktır.
- Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı her türlü madde ve ruhsatlı / ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.
- Etkinlik Sabancı Üniversitesi Tuzla kampüsünde yapılacaktır.

Sabancı Üniversitesi Bahar Şenliği, 9. yılında ortalığı darma DUMAN ediyor!

23 Mayıs Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek SUŞenlik’09 tam günlük bir eğlence imkanı sunuyor.

Son albümleri “Seni Kendime Sakladım” dan sonra dört yıl süreyle sahnelerden uzak kalan Duman grubu bu süre zarfında üzerinde çalıştıkları 20 şarkılık albümleriyle , 23 Mayıs’ta Sabancı Üniversitesi’nde! Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Ari Barokas ve Cengiz Baysal’dan oluşan DUMAN grubu bu senenin en süprizli ve en enerjik konseriyle Sabancı Üniversitesi’nin 9. Bahar Şenliği’nde sahne alacak. Duman’ın yan ısıra yine konser performansıyla göz dolduran ve her konserinde enerjisini seyirciye müthiş bir şekilde aktarmayı başaran BEDÜK’ün performansı şenlikte yer alacak. Amfi tiyatro konserlerinin açılışını ise izleyicileri bu yüksek enerjili seriye yavaş yavaş ısıtacak JUKEBOX yapacak. Bunların dışında henüz kesinleşmemiş sürpriz isimler 23 mayısta tüm gün Sabancı Üniversitesi kampusunda şenlikçilerle buluşacak.

Gündüz geniş çim alanda; karting, paintball, rodeo, jumper, sumo, canlı langırt, F1 simulatörü ve nargile gibi birçok farklı eğlence imkanı gün boyu sizlerle birlikte olacaktır. Ayrıca gündüz alanında birçok sponsor standı ve etkinliğine de yer verilecek, eğlenceli outdoor oyunlar ve ödüllü yarışmalarla şenlik alanı renklenecektir. Kafe-Pi tüm gün boyunca özel yapım kokteylleri ile şenlik alanında eğlenceyi arttıracaktır.
Şenlik biletleri Biletix'ten ve Sabancı Üniversitesi kapısından alınabilir.

Ulaşım Sabancı Üniversitesi tarafından ücretsiz olarak Kadıköy ve Taksim merkezli olmak üzere sağlanacaktır. Ayrıntılı program ve detaylar çok yakında duyurulacaktır.

Yorumlar

  • ilginç bir organizasyondu. açılışı jukebox yaptı. ajda pekkan'ın ardından seven nation army sorada direc-t hasret çalarak (!) ne menem bir grup olduklarını göstermiş oldular. bi de kendi bestelerini çaldılar ki onun da gitar riff'ini tamamen araklamışlar. yürüyün kim tutar sizi dedik ve bedük'ü bekliyorduk ki hande yener çıktı sahneye :S yemek yiyip biraz içmenin tam sırası dedik ,zaten kuyruklarda sürünerek hande yener konseri geçti. sonra duman çıktı ki son derece başarılıydılar. hatasız çalmaları bir yana, yeni albüm şarkılarını duman sevmememe rağmen gayet beğendim.
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    24 Mayıs 2009 00:00
  • 90 lardan kalma halen bar grubu...ne olduğu belirsiz gruptur. jukebox
    Üye
    maske_75
    Tarih
    24 Mayıs 2009 00:00
  • jukebox ne ki ?
    Üye
    jiwago-
    Tarih
    14 Mayıs 2009 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler