Bedük, kalıplara sığmayan video kliplerine bir yenisini eklemek için herkesi kamera karşısına çağırıyor!">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bedük'ün Sıradaki Video Klibi Sensin

12 Mayıs 2009 00:00

Türk elektronik müziğinin rakipsiz ismi Bedük, kalıplara sığmayan video kliplerine bir yenisini eklemek için herkesi kamera karşısına çağırıyor!

Şarkıları ile olduğu kadar, hayallere sığmayan video klipleriyle de sürekli gündemde olan Bedük, Dance Revolution albümünün ikinci video klibini hazırlamak için kolları sıvadı. Albümde dördüncü parça olan Roundabout’a yapılacak video klip, ağırlıklı olarak Bedük hayranlarının çektiği görüntülerden oluşacak.

Her zaman çektiği sıra dışı ve çarpıcı kliplerle gündeme oturan Bedük, yeni klibiyle de çok konuşulacak.
Yeni video klibinini hayranlarının şekillendireceğini söyleyen Bedük, “Sevenlerim çektikleri videoları “www.beduk.biz” ve “www.izlesene.com” sitelerine yükleyerek yeni video klibimde oynama şansını yakalayabilir” açıklamasını yaptı.

Roundabout video klibinin hazırlanması için “www.beduk.biz” ve “www.izlesene.com” sitelerinde başlayan “Klip Sensin!” interaktif kampanyasına gönderilecek olan videolar arasından seçilenler, yönetmen Murad Küçük tarafından kurgulanarak birleştirilecek ve yeni video klip oluşturulacak. Seçilen bu videoların sahipleri, bizzat Bedük tarafından ödüllendirilecek. Tabi video klipte farklı sürprizler de yer alacak!

Yorumlar

Taze haberler