Alessandro Grieco Dolce Vita Zaman: Her perşembe - 21:30 Mekan: Forte - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: Giris:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dolce Vita - Alessandro Grieco @ Forte - Beyoğlu - İstanbul

16 Mayıs 2009 00:00
Sahnede: Alessandro Grieco
Dolce Vita
Zaman: Her perşembe - 21:30
Mekan: Forte - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Giris: 12.50 TL
Bilet: Kapı

Dolce Vita
Grup, bundan tam yedi ay önce kurulmuş olup İstanbul'un çeşitli mekanlarında sahne almıştır; (Galata Açık Mutfak, İstiklal Eski Beyrut ve Saklı Bahçe). Napoliten, İtalyan tarzı müzik yapmaktadır. Bunun yanı sıra Türkçe sözlü eski ve yeni hafif batı müziği türlerinden de örnekler sunmaktadır. Gurubumuz beş kişiden oluşuyor. Mamet Bey (akordiyon), Erman Bey (Akustik Gitar), Müge (Tumba ve Ritim), Gökhan (Vokal ve Perküsyon) ve Alessandro Grieco (Solist).
Mamet Bey ve Erman Bey yıllardır müzik sektörünün içindeler, hem yurt içi hem de yurt dışında çeşitli ülkelerde çalma şansını yakalamış olan müzisyenlerimiz; Latin ve Güney Amerika tarzında uzun yıllar çalmışlardır. Müge Hanım ise perküsyon ve ritim alanında deneyimli bir müzisyen arkadaşımızdır. Vokal ve ikinci solistimiz Gökhan, yıllardır solistilik yapmakta olup esasen Türk Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği alanında şarkılar söylemektedir, gurubumuzda ise konsepte uygun olan Türkçe ve İngilizce hafif sözlü batı müziği eserlerini icra etmektedir.
Gurubumuzun esas solisti ve gurubun isminin mimarı Alessandro Grieco ise İtalya'nın Napoli kentinde doğmuş olup Napoli ve İtalyan kültürüyle ve şarkılarıyla büyümüş ve daha sonraki yıllarda üniversite eğitimi için çeşitli ülkeleri gezmiş ve her ülkenin kültüründen faydalanmış bir müzisyendir. Aynı zamanda tiyatro oyunculuğu da yapan Alessandro, şu anda Türkiye'de yerleşmiştir.

Yorumlar

  • aynen kendisi..ayrıca o çocukları filminde de bir kaç saniye görünmektedir.
    Üye
    cauchy-schwarz
    Tarih
    27 Temmuz 2009 00:00
  • bu alessandro yemekteyiz e katılmış olan şahıs değil mi yanılmıyorum?
    Üye
    steveharris
    Tarih
    18 Temmuz 2009 00:00
  • Faforimiz Hasan Abi.
    Üye
    Gothmog
    Tarih
    16 Temmuz 2009 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler