Finlandiya’da kurulan ve 2006’da yayımladıkları “On The Way To Wonderland” albümleriyle">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yeni Albüm :: Sunrise Avenue - Popgasm

2 Haziran 2009 00:00

2002 yılında Finlandiya’da kurulan ve 2006’da yayımladıkları “On The Way To Wonderland” albümleriyle çıkış yapan Sunrise Avenue, şimdi de yeni albümleri Popgasm’ı yayımlıyor.

Albümlerini yayımladıkları dönem içerisinde Avrupa rock müzik piyasasının en başarılı isimlerinden biri olan Sunrise Avenue, ‘Fairytale Gone Bad’, ‘Forever Yours’, ‘Heal Me’ ve ‘Choose To Be Me’ single'larıyla listelerin üst sıralarında yer aldı.

İkinci albümlerini kaydetmenin kendilerine yüklediği sorumluluktan bahseden Samu Haber, dinleyicilerinin, plak şirketinin ve her şeyden önemlisi kendi beklentilerinin karşılığını aldıklarını belirtiyor Popgasm ile.

Albümleriyle kariyerlerinde yeni bir sayfa açtıklarını ve kendilerini tekrara düşürmediklerini belirten Haber, ilk albümlerinde beraber çalıştıkları prodüktör Jukka Backlund’ın yanı sıra Pink, Sting ve Natalie Imbruglia gibi isimlerle çalışan Macho Psycho Team ile de iş birliğine gitti.

Eğlenceli, yaramaz, güçlü, pozitif ve pop sıfatlarıyla tanımlanan Popgasm’dan ilk single olarak ‘The Whole Story’ yayımlandı.

Yorumlar

Taze haberler